Στη σύλληψη ενός 31χρονου Χανιώτη και ενός 30χρονου Μαροκινού, κατηγορούμενων για κατοχή και διακίνηση κάνναβης προχώρησαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων , μετά από παρακολούθηση και διασταύρωση πληροφοριών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών, μετά απο παρακολούθηση, συνέλαβαν στην πόλη των Χανίων τον 31χρονο καθώς βρέθηκε πάνω του μια σακούλα με 10 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, με την συνδρομή του ειδικού αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν επτά συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 490 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά πάνω σητν οποία υπήρχαν ίχνη υπολείμματα κάνναβης, ένα πιστόλι των 9 mm , μια γεμιστήρα και 92 σφαίρες.

Να σημειωθεί πως ο 31χρονος Χανιώτης δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Επίσης, μετά απο πληροφορίες, είχε τεθεί σε παρακολούθηση και 30χρονος Μαροκινός, στον οποίο έγινε έρευνα ενώ βρισκόταν στην πόλη των Χανίων με αποτέλεσμα να βρεθούν πάνω του 28 σπιρτόκουτα που περιείχαν συνολικά 50 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Όπως τόνισε στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων κ.Παντελής Μουρτζανός "οι αστυνομικοί της διεύθυνσής μας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι συμπολίτες μας και οι επισκέπτες του νομού να αισθάνονται ασφαλείς.

Έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της πρόληψης κλοπών - διαρρήξεων - ληστειών - διακίνησης ναρκωτικών, με συνεχείς περιπολίες και συνεχείς ελέγχους, που γίνονται καθημερινά με εμφανή αστυνόμευση απο την ομάδα ΔΙΑΣ, την ΟΠΚΕ και τα ΤΑΕ Χανίων και Αποκορώνου αλλά και μυστική αστυνόμευση απο την υποδιεύθυνση ασφαλείας και το τμήμα δίωξης ναρκωτικών Χανίων.

Και όλα αυτά, χωρίς να παραλείπουμε και τον τομέα της καταστολής καθώς εκείνοι που διαπράττουν αυτά τα σοβαρά αδικήματα συλλαμβάνονται προκειμένου να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη". 

Flashnews.gr