Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Katalagari Country Suites, εγκαινιάζεται η έκθεση με τίτλο «εικαστική τριλογία», των ζωγράφων – εικαστικών Τερέζας Βαλαβάνη, Δημήτρη Μπουνάκη και Ειρήνης Παρασχάκη.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για τους επισκέπτες φιλότεχνους καθημερινά το απόγευμα, από 6 - 13 Σεπτεμβρίου 2014, και ώρα 17.00 – 21.00. Στη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν μουσικοποιητικά και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πολιτιστικής αυτής συνάντησης έχει ως εξής:

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 ώρα 19.00 :

Εγκαίνια της έκθεσης με μουσικοποιητική βραδιά και συζήτηση. Οι καλλιτέχνες συζητούν «περί τέχνης» με τον σκηνοθέτη-ηθοποιό Αντώνη Διαμαντή. Ποιήματά τους διαβάζουν η Τερέζα Βαλαβάνη και ο Δημήτρης Μπουνάκης. Μουσική και τραγούδια από την οικογένεια Ζαιμάκη.

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 ώρα 19.00
Βραδιά παραμυθιών για μεγάλους και μικρούς με την παραμυθού Μαρουλίνα Πλακάκη. Η Τερέζα Βαλαβάνη διαβάζει δικά της παραμύθια για μεγάλα παιδιά, ο Αντώνης Διαμαντής παρουσιάζει παραμύθια του δασκάλου – ποιητή Γιώργη Βλαχάκη. Παίζουν φλάουτο η Μαρία Αλεξάκη και η Νατάσα Άννινου.

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 ώρα 17.00:

Βιωματικά εργαστήρια χειροτεχνίας από τους ζωγράφους-εκθέτες, για μικρούς και μεγάλους, με ανακυκλώσιμα υλικά.
Παράσταση Καραγκιόζη με τον Παντελή Μπιτζαράκη. Ο Γιώργος Αδαμίδης συνοδεύει με ούτι, λάφτα και τραγουδά, ο Μιχάλης Κώττης παίζει λύρες και ο Μανώλης Κανακάκης κανονάκι.

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 ώρα 19.00

Αποχαιρετιστήρια βραδιά με λογοτεχνικά κείμενα και παραδοσιακά τραγούδια από την Μαρία Φραγκιαδάκη και μουσική από τον Μιχάλη Κονταξάκη – μαντολίνο και τον Αντώνη Βουμβουλάκη – κιθάρα.