Ένα από τα σημαντικά θέματα που καλείται να διαχειριστεί η νέα Δημοτική Αρχή την επόμενη περίοδο είναι αυτό της εγκατάστασης των καυσίμων στην Σούδα.

Ήδη η επένδυση προχωράει με γοργούς ρυθμούς καθότι εντάχθηκε στον Αναπτυξιακό Νόμο και όλοι αναμένουμε την στάση που θα κρατήσει ο Δήμος Χανίων και ο νέος Δήμαρχος. 

Ένα άλλο σημαντικό δεδομένο είναι ότι εκλεγμένος με την παρούσα Δημοτική Αρχή είναι και ο τέως Δήμαρχος Σούδας κ. Γιάννης Περράκης, ο οποίος έχει δώσει τιτάνιες μάχες στο παρελθόν, μαζί με αρκετούς άλλους, για την μη εγκατάσταση των δεξαμενών στην περιοχή και μάλιστα έχει μηνυθεί από την εταιρία για την δράση του.

Το θέμα θέτουν οι πολίτες στα social media και ζητάνε από την νέα Δημοτική Αρχή «σταθερότητα στις απόψεις και αγωνιστική διάθεση που μέχρι χτες διέθεταν η πλειονότητα των σημερινών συμβούλων». 

Την "φωτιά ανάβει" με το σχόλιο του στο Facebook ο κ. Γιώργος Σχοινοπλοκάκης.Να σημειωθεί ότι εδώ και 10 ημέρες το Flashnews.gr έχει ζητήσει δήλωση του κ. Γιάννη Περράκη, ωστόσο ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα. Ίσως να είναι νωρίς ακόμα, ωστόσο αρκετοί πολίτες που επικοινωνούν με το site θεωρούν ότι η θέση και η στάση που θα κρατήσει ο Δήμος Χανίων θα έπρεπε να είχε αποτυπωθεί από την προεκλογική περίοδο και να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του Συνδυασμού.

Γιάν. Ξ.