Σε σύσκεψη για τα προβλήματα του νοσοκομείου Ιεράπετρας καλεί τους φορείς του Λασιθίου ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, στις 12:00 μμ.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:

\”Το Νοσοκομείο Ιεράπετρας κάθε μέρα δέχεται κι ένα νέο πλήγμα. Η συστηματική αποψίλωση των Υπηρεσιών Υγείας συνεχίζεται. Η παθολογική κλινική εξακολουθεί να είναι κλειστή.

Πρόσφατα έγινε και η μετακίνηση του διορισμένου στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας χειρουργού, στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Η Γυναικολογική κλινική είναι δύο χρόνια τώρα κλειστή. Στην Ορθοπεδική κλινική δεν χειρουργούνται πλέον τα χρόνια περιστατικά.

Δεν υπάρχει ούτε μία κλινική με το απαιτούμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Το εναπομείναν διοικητικό, τεχνικό και λοιπό προσωπικό βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Η ελλιπής και η διαρκώς συρρικνούμενη χρηματοδότηση καθιστά αναποτελεσματική τη λειτουργία όλων των κλινικών, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και προσωπικού.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας σας προσκαλεί την ιστορική αυτή στιγμή για το Νοσοκομείο και τον τόπο μας, σε κοινή συνεδρίαση για ένα λειτουργικό και ασφαλές Νοσοκομείο.

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου,
στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Νοσοκομείου Ιεράπετρας,
ώρα 12:00 μμ

Στη σύσκεψη αυτή ο καθένας έχει ευθύνη για την παρουσία του και για τη συμβολή του στον αγώνα για άμεση λύση των προβλημάτων που ταλανίζουν τη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Γιατί το Νοσοκομείο δεν είναι υπόθεση μόνο των εργαζομένων αλλά κυρίως της κοινωνίας και πολύ περισσότερο των εκπροσώπων της.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook