Ένας 35χρονος άντρας που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα διαβίωσης απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει πέφτοντας από γέφυρα στην πόλη της Άγκυρας της Τουρκίας.

Υπό κανονικές συνθήκες κάποιος διαπραγματευτής θα έπρεπε να τον προσεγγίσει σε πρώτο χρόνο για να τον ηρεμήσει και να προσπαθήσει να τον μεταπείσει.

Παρόλα αυτά, μέρος των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στο σημείο, είχαν μια άλλη ιδέα. Ένα όργανο της τάξης, πήρε το κινητό του και άρχισε να τραβάει selfies με τους συναδέλφους του.

Ο απελπισμένος άντρας που ονομάζεται Sadrettin Saskın, πήδηξε τελικά από τη γέφυρα λίγα δευτερόλεπτα μετά, βρίσκοντας τραγικό θάνατο, καθώς άλλοι αστυνομικοί που μιλούσαν μαζί του δεν μπόρεσαν να τον μεταπείσουν.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας \”εξαιρετικά εκπαιδευμένοι διαπραγματευτές τον είχαν πείσει να μην πηδήξει και στην προσπάθειά του να περάσει πίσω τα κάγκελα της γέφυρας γλίστρησε και έπεσε στο κενό από ύψος 180 μέτρων\”.

Παρόλα αυτά, μερίδα του Τύπου της χώρας έγραψε ότι η selfie των αστυνομικών με εκείνον φόντο, τον έκανε να πηδήξει μιας και ξεπέρασε τα όρια απελπισίας του.

Οι Αρχές διερευνούν τώρα την υπόθεση και αναφέρουν πως αν διαπιστωθεί παράβαση καθήκοντος, θα υπάρξει και τιμωρία.

Το \”αν\” εν προκειμένω, μόνο ως ειρωνική δήλωση μπορεί να εκληφθεί μιας και το καρέ με την selfie καταμαρτυρά την πραγματικότητα. Ή αλλιώς όπως λέγαν οι Κινέζοι, \”μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις\”.

news247.gr από Mirror

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook