"Καρφίτσα δεν έπεφτε" στα εγκαίνια του Barista Brothers που έγιναν απόψε στο Ρέθυμνο, σε έναν υπέροχο και προσεγμένο χώρο που κατακλύστηκε από κόσμο.

Ήταν όλοι εκεί! Όχι μόνο Ρεθυμνιώτες που ήδη φαίνεται ότι έχουν κάνει το Barista Brothers στέκι τους, αλλά και επώνυμοι από το χώρο της showbiz, όπως η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Αννίτα Πάνια, αλλά και από το χώρο της πολιτικής όπως ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Το Barista Brothers αποτελεί το νέο hot spot της γεύσης! Τα εγκαίνια έγιναν στις 19.30 απόψε, σε έναν ιδανικό χώρο που δημιούργησαν ο Μανώλης Κονταρός και η οικογένεια Χρυσοφάκη στην καρδιά της πόλης, απέναντι από το δημαρχείο, στην οδό Καζαντζάκη 1.Το γεγονός ότι στα εγκαίνια  έδωσε το "παρών" πλήθος κόσμου, δεν ήταν τυχαίο. Το Barista Brothers είναι αυτή τη στιγμή η πιο προσεγμένη πρόταση στην επιλογή του καφέ αλλά και των σνακ.

Ξεκινώντας από τον καφέ, τον οποίο εισάγει από την Ιταλία, το Barista Brothers καινοτομεί, με τα μαύρα παγάκια από καφέ να παρατείνουν την μοναδική του γεύση, καθώς λιώνουν!

Με τη φυτική κρέμα του White Cream Coffee, απολαμβάνετε μια βελούδινη γεύση στην τιμή του cappuccino, ενώ στα σνακ, τα προϊόντα παρασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές συγκεκριμένων Chef της χώρας μας.

Στον καλαίσθητο χώρο του, θα βρει κανείς εξαίρετες προτάσεις γνωστών Ελλήνων σεφ πάνω σε ιδιαίτερες γεύσεις, προερχόμενες από πάμπολλες food taste απολαύσεις με βάση τα πιο αγνά υλικά.

Με μεγάλη ποικιλία στα σνακ, με επιλογές διαίτης και ένα εύρος γευστικών προτάσεων σε burger, sandwich, croissant, hot-dog, σαλάτες, ζυμαρικά και πολλά άλλα το Barista Brothers ήρθε για να μείνει στο Ρέθυμνο και να κερδίσει και τον πλέον απαιτητικό πελάτη, ο οποίος έχει υψηλά στάνταρντ γευστικών προτιμήσεων!

Το Barista Brothers φροντίζει πλέον να ικανοποιήσει τις γευστικές απαιτήσεις των Ρεθυμνιωτών, δίνοντας τους τις πλέον απολαυστικές επιλογές, με οικονομικές τιμές και φρέσκα υλικά!

Ταυτόχρονα, η επιλογή της διανομής φέρνει τις μοναδικές του γεύσεις και στο δικό σας χώρο!