Αίσθηση αναμένεται να προκαλέσει η συναυλία, που με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζει η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 και ωρα 21.00, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Λεωνίδα Τζωρτζάκη.

Κύριο θέμα της συναυλίας είναι η μουσική και τα πιο γνωστά μοτίβα από τον παγκόσμιο κινηματογράφο, τα οποία σε συνδυασμό με οπτικό υλικό, που προήλθε από τις ταινιοθήκες της Ελλάδας, θα δώσει την ευκαιρία στους θεατές να κάνουν ένα ταξίδι στη μνήμη του παρελθόντος, καθώς και στις επιτυχίες του σήμερα.

Όπως είναι γνωστό, η Φιλαρμονική η οποία διαθέτει εμπειρία και παρουσία 70 ετών στο Ηράκλειο, σε πλήρη σύνθεση με τα μέλη της, θα αποδείξει για μία ακόμη φορά τη διαρκή παρουσία της στα μουσικά θέματα της πόλης, όπως έγινε και με τις συναυλίες «Από την Όπερα στο Μιούζικαλ» και το «Αφιέρωμα στην Ελληνική Οπερέτα», σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες της λυρικής σκηνής.

Θα ερμηνεύσει μελωδίες – μεταξύ άλλων – των John Williams, Nino Rota, Nicola Piovani, Andrew Lloyd Webber, Henry Mancini, Maurice Jarre, Μίκη Θεοδωράκη, από έργα, όπως La Vita e Bella, The Godfather, Star Wars, Ζορμπάς, Phantom of the Opera, Pirates of the Caribbean, Game of Thrones, Good Morning Vietnam.

Την παρουσίαση θα έχει ο Πέτρος Μαυροματίδης.

Είσοδος Ελεύθερη

Αντί εισιτηρίου στην είσοδο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα, που δεν έχουν λήξει τα οποία θα διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας του Δήμου , και το Κοινωνικό Ιατρείο του Δικτύου Αλληλεγγύης Ηρακλείου σε άπορους συμπολίτες μας .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook