Με ένα συγκλονιστικό, αλλά και ανατρεπτικό επεισόδιο μεγαλύτερης διάρκειας, ολοκληρώνεται γι’ αυτή τη σεζόν, η επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega, «Τα Μυστικά της Εδέμ», σήμερα στις 21:00.

Το τέλος της τρίτης σεζόν βρίσκει τους ήρωες χαρούμενους με την επικείμενη γέννηση της κόρης του Λουκά και της Νόρας, αλλά και προβληματισμένους με τις απρόβλεπτες καταστάσεις και τις απροσδόκητες συναντήσεις. Οι πρωταγωνιστές θα βρεθούν αντιμέτωποι με καταιγιστικές εξελίξεις και οι αποκαλύψεις, για άλλη μία φορά, θα τους σοκάρουν.

Στο τελευταίο διπλό επεισόδιο:

Η Νόρα (Αντιγόνη Δρακουλάκη) είναι έτοιμη να γεννήσει και μαζί με την Στέλλα (Χριστίνα Θεοδωροπούλου) πηγαίνει στο μαιευτήριο. Ο Λουκάς (Παναγιώτης Πετράκης) και η υπόλοιπη παρέα προσπαθούν να φτάσουν κοντά της, όμως, μια σειρά από ατυχή γεγονότα, τους κάνει να καθυστερήσουν πολύ. Ο Λουκάς φτάνει κοντά στην Νόρα, ακριβώς τη στιγμή που γεννιέται η κόρη του.

Ο Χρήστος (Περικλής Κασσανδρινός) είναι ευτυχισμένος που η σχέση του με την Νταίζη (Μαριάννα Πολυχρονίδη) πηγαίνει όλο και καλύτερα.

Η Μελίτα (Χρύσα Παπά) δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον Στέφανο (Αλέξανδρος Σταύρου) και παραδέχεται στην Αμαλία (Βάνα Πεφάνη) ότι δεν πρόκειται να τον «χαρίσει» τόσο εύκολα στην Εριέττα (Μάντυ Λάμπου).

Ο Πέτρος (Δάνης Κατρανίδης) ζητάει από την Αντιγόνη (Στέλλα Παπαδημητρίου) να καταθέσει υπέρ του, στην επικείμενη δίκη του εναντίον του Λουκά και να αρνηθεί τα πάντα για την παλιά παρέα. Σε αντάλλαγμα, ο ίδιος της εγγυάται ότι θα φροντίσει να την κρατήσει εκτός φυλακής.

Η Εύα (Φαίη Ξυλά) προσπαθεί να απομακρύνει την Μαρίλια (Μαίριλυν Διονά) από τον Θάνο (Σωκράτης Αλαφούζος). Το σχέδιό της, όμως, δεν έχει τα αποτελέσματα που θα ήθελε.

Ο άνθρωπος που έχει πάρει τα διαμάντια, πηγαίνει για μια ακόμα φορά στην κρυψώνα του, όμως, η Νταίζη τον περιμένει με ένα πιστόλι στο χέρι. Αυτή η κίνηση ανατρέπει τα πάντα.

Ένας άγνωστος άντρας εμφανίζεται στο μαιευτήριο. Αυτή η εμφάνιση πυροδοτεί μια απροσδόκητη σειρά εξελίξεων, με δραματικές συνέπειες για τον Ρούσσο…

Οι εξελίξεις της σειράς, όμως, δεν σταματούν εδώ. Όλα τα μυστικά θα αποκαλυφθούν και όλες οι απαντήσεις θα δοθούν την επόμενη χρονιά, στην τέταρτη σεζόν των «Μυστικών της Εδέμ».

Αξίζει να σημειωθεί πως «Τα Μυστικά της Εδέμ», τα τελευταία τρία χρόνια, καθηλώνουν πλήθος τηλεθεατών μπροστά στους δέκτες τους σε καθημερινή βάση. Το μερίδιο τηλεθέασης για τη φετινή σεζόν (έως 25/5) είναι 46,4%, που αντιστοιχεί σε 1.617.000 τηλεθεατές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook