Μόλις σαράντισε, η παρουσιάστρια γύρισε στις τηλεοπτικές επάλξεις και ο σύζυγός της την υποδέχτηκε στην πρωινή εκπομπή με μια ανθοδέσμη...

Μετά το πρώτο break της εκπομπής, στις 10:15 ο Γιώργος Λιάγκας πήρε στα χέρια του τα κόκκινα τριαντάφυλλα και είπε πως πάει να υποδεχτεί, όχι τη σύζυγο αλλά τη συμπαρουσιάστριά του.

Η Φαίη Σκορδά μπήκε στο στούντιο με ένα στενό φόρεμα και... πραγματικά τίποτα στην εμφάνισή της δε μαρτυρούσε ότι πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο ένα παιδί.

Το πρώτο πράγμα που τη ρώτησε on air ο σύζυγός της, ήταν για τα κιλά που έχασε. Όπως είπε, από τα συνολικά 18 που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, έχει ήδη χάσει τα 14!Αφού φίλησε όλους τους συνεργάτες της εκπομπής - και όσους βρίσκονται πίσω από τις κάμερες - η παρουσιάστρια κάθησε στην καρέκλα της και... η εκπομπή μπήκε στην κανονική της ροή.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να πετάξει και το καρφάκι της στην Σάσα Σταμάτη... Όταν η δεύτερη τη ρώτησε αν έβλεπε την εκπομπή τις ημέρες που έλειπε, η Φαίη της απάντησε με νόημα: "Σε έβλεπα με αυτά που έλεγες στην Βίκυ Παγιατάκη"...