​Το νήμα της ζωής κόπηκε πρόωρα για ένα 5χρονο κοριτσάκι, το οποίο προσβλήθηκε από ένα μικρόβιο γαστρεντερίτιδας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του τόσο στο Βόλο απ\’ όπου κατάγεται η μητέρα του όσο και στις Σέρρες τόπο καταγωγής του πατέρα του.

Την περασμένη Κυριακή, η τετραμελής οικογένεια, επέστρεψε από τις διακοπές της στη Θεσσαλονίκη, όπου διαμένει. Την Τετάρτη, τα μέλη της οικογένειας παρουσίασαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Η 5χρονη όμως, φαίνεται ότι ήταν σε πιο κρίσιμη κατάσταση.

Αμέσως η μητέρα του, που είναι νοσηλεύτρια σε διαγνωστικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, απευθύνθηκε σε παιδίατρο. Επέστρεψαν στο σπίτι, το βράδυ όμως η υγεία του μικρού κοριτσιού επιδεινώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του μετέφεραν την μικρή στο νοσοκομείο. Οι γιατροί που αντιλήφθηκαν την κρισιμότητα της κατάστασης και εισήγαγαν το κοριτσάκι στην εντατική, ωστόσο δεν άντεξε.

Λίγη ώρα αργότερα, οι γιατροί ανακοίνωναν στους συντετριμμένους γονείς ότι το κορίτσι τους άφησε την τελευταία του πνοή. Το μικρόβιο είχε επηρεάσει την καρδιακή λειτουργία, με αποτέλεσμα η καρδιά της να μην αντέξει.

Σήμερα, η οικογένεια του 5χρονου κοριτσιού θα αποχαιρετήσει το μικρό της αγγελούδι. Η κηδεία του θα γίνει στις 4 το απόγευμα, στις Σέρρες.

Πηγή : thessalianews

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook