Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή του Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 21 και 16 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Επιπλέον συνελήφθη 40χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, σε έρευνα που διενεργήθηκε, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια και έξι κινητά τηλέφωνα.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω ενεργώντας από κοινού με τη μέθοδο της επαιτείας προέβαιναν σε κλοπές συσκευών κινητών τηλεφώνων, από πελάτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από τους παθόντες. Συγκεκριμένα οι συλληφθέντες από την 08.08.2014, είχαν διαπράξει συνολικά επτά (7) κλοπές, με την συγκεκριμένη μέθοδο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Η προανάκριση, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook