Την κατάλληλη στιγμή, την ώρα της αγοραπωλησίας ακατέργαστης κάνναβης, έκαναν την εμφάνισή τους αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και των ΤΑΕ, οι οποία, στα πλαίσια συντονισμένης επιχείρησης, συνέλαβαν τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν σήμερα (05.09.2014) μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ρέθυμνο, τρία άτομα ηλικίας 42, 39 και 26 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι τρεις άντρες συνελήφθησαν, κατά το χρόνο που ο 26χρονος, παραλάμβανε αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη από τον 42χρονο και τον 39χρονο.

Ο 26χρονος, αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών πέταξε στο έδαφος την εν λόγω συσκευασία μαζί με το χρηματικό ποσό των είκοσι ευρώ, ενώ ο 39χρονος επιχείρησε κατάποση αυτοσχέδιας συσκευασίας η οποία περιείχε κοκαΐνη.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά:

• 170 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
• ποσότητα κοκαΐνης,
• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

• το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων διακοσίων εικοσιπέντε (2.225) ευρώ, προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και
• τρείς συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 42χρονος και ο 39χρονος, διακινούσαν ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης, στην πόλη του Ρεθύμνου, ενώ χρησιμοποιούσαν και τον 26χρονο για να διακινεί ναρκωτικές ουσίες.
Επιπλέον κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 26χρονου και δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του 39χρονου, ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook