Δηλώσεις για τις κληρώσεις πρωταθλήματος και Κυπέλλου έκανε στην επίσημη σελίδα του Κισσαμικού ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Μπαξεβάνος.

Ο 43χρονος τεχνικός δήλωσε ότι υπάρχει αισιοδοξία που πηγάζει μέσα από την προσπάθεια των παικτών στις προπονήσεις και στα φιλικά παιχνίδια και στόχος είναι να ξεκινήσει με νίκη ο Κισσαμικός, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, απέναντι στη Νέα Ιωνία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πρωτάθλημα:

«Αυτό που μετράει σε κάθε κλήρωση είναι ότι κάποια στιγμή θα κληθούμε να παίξουμε με όλους τους αντιπάλους. Την πρώτη αγωνιστική είναι εντός έδρας το παιχνίδι και κάθε πρεμιέρα κρύβει τις δυσκολίες της, ειδικά σε παιχνίδια που δίνεις στο γήπεδό σου. Παίζουμε με μία ομάδα που αντιμετωπίσαμε πέρσι και εντός έδρας χάσαμε, με την ήττα να μας δημιουργεί πρόβλημα στη συνέχεια. Υπάρχει όμως αισιοδοξία και από την εικόνα που δείχνουν τα παιδιά όλο αυτό τον καιρό, από την έναρξη της προετοιμασίας, και στις προπονήσεις και στα φιλικά παιχνίδια. Είμαστε αισιόδοξοι, θέλουμε να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα και να ξεκινήσουμε με μία νίκη που θα μας δώσει έξτρα ώθηση και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια»

Για την κλήρωση του Κυπέλλου:

«Το Κύπελλο είναι μία διοργάνωση στην οποία θέλουμε να προχωρήσουμε. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι, πάλι με την ίδια ομάδα. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα θα παίξει στην έδρα της και δεν θα έχει μετακίνηση εκτός Κρήτης. Είναι ένα ακόμα κομμάτι που είναι σημαντικό για εμάς, γιατί τα ταξίδια είναι μεγάλα και κουραστικά. Είναι καλό που μπορέσαμε να αποφύγουμε αυτό το εκτός έδρας ταξίδι. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να πάρουμε την πρόκριση αυτό το παιχνίδι και ελπίζω να τα καταφέρουμε».