Ο Παύλος Δερμιτζάκης έφτασε στο Ηράκλειο την Πέμπτη (4/9) ώστε να αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη. Η ΠΑΕ γνωστοποίησε σήμερα (5/9) την συμφωνία των δυο πλευρών με την εξής ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη».

Ο Παύλος Δερμιτζάκης στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής της ομάδας, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμφωνία της συνεργασίας με την ΠΑΕ Εργοτέλης και παράλληλα νιώθω υπερήφανος γιατί γνωρίζω σε ποιον σύλλογο έχω έρθει. Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα με ποιότητα, δική του φιλοσοφία και κουλτούρα πάνω στο ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο τον αντιπροσωπεύει και τον κάνει ιδιαίτερο σαν ομάδα. Μέσα από σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά από την πλευρά του, να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας για τον στόχο της παραμονής στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα.
Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης για την επιλογή τους προς το πρόσωπό μου και εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών».

Ωστόσο παρελθόν από τους «κιτρινόμαυρους» αποτελεί ο Γιάννης Κοιλιάρας. Η ΠΑΕ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Κοιλιάρα. Τον ευχαριστούμε για την πολύχρονη προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες. Ο Γιάννης θα είναι πάντα ένα ξεχωριστό μέλος της οικογένειας του ΕΡΓΟΤΕΛΗ».