Οι νέοι ορίζοντες που ανοίγονται μετά και τη συμφωνία με την Attica Α.Ε συζητήθηκαν μεταξύ άλλων χθες κατά τη διάρκεια της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΑΝΕΚ.

\’Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr o β΄ προεδρεύων αντιπρόεδρος της εταιρείας κ. Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης \”στη συνέλευση εξετάστηκε η πορεία της ΑΝΕΚ μέσα από το πλάνο της οικονομικής κρίσης, σε συνδυασμό με τη συμφωνία με την Attica που  αναβαθμίζει τις υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό, αλλά παράλληλα προσφέρει και τη δυνατότητα εξοικονόμησης δρομολογίων.\”

Επίσης ο κ. Πρωτοπαπαδάκης χαρακτήρισε κορυφαίας στρατηγικής σημασίας τη συμφωνία με την Attica τονίζοντας οτι η ΑΝΕΚ πρώτη ξεκίνησε αυτή τη διαδικασία καθώς οι σημερινές συνθήκες επιβάλουν τέτοιες κινήσεις και γι αυτό η \”εταιρεία μας τολμά και πρωτοπορεί\”

Όπως επεσήμανε ο κ. Πρωτοπαπαδάκης παρά την οικονομική συγκυρία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ακτοπλοΐα η ΑΝΕΚ εξακολουθεί να αποτελεί τον κυρίαρχο παράγοντα και των εξελίξεων και των οικονομικών δεδομένων \”και με αυτή την συντεταγμένη τάχθηκε και η συνέλευση σε οτι φορά την ψηφοφορία.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook