Τα παλιά πάθη δεν ξεχνιούνται. Γνωστός για τα… «αισθήματά» του απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σχολίασε την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Κόμο της Ιταλίας.

Με φαρμακερά τουιταρίσματα σε ειρωνικό ύφος ο κ. Πάγκαλος δεν άφησε ασχολίαστο το ταξίδι στη γειτονική χώρα του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο οποίος θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αναπτυξιακή εκκίνηση της Ευρώπης στο διεθνές συνέδριο που διοργανώνει το ίδρυμα «Ambrosetti-The European House» στο πολυτελές ξενοδοχείο «Villa d’ Este» στο Τσερνόμπιο της Ιταλίας.

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, που παρακολουθεί «στενά», όπως φαίνεται τον Αλέξη Τσίπρα, έγραψε σε σχόλιό του στο twitter: «Σε σκέπτομαι Αλέξη μου. Αντί να σε αποθεώνουν οι άνεργοι της Θεσσαλονίκης πήγες οικειοθελώς στο λάκο των λεόντων στο Κόμο. Εύγε παιδί μου».

Νωρίτερα ο κύριος Πάγκαλος είχε κάνει μια αναφορά στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ όπου είχε προσκληθεί και παρευρεθεί, αφήνοντας υπονοούμενα για τους Ευρωπαίους που θα ακούσουν και θα συνομιλήσουν με τον κ. Τσίπρα στο Κόμο. «Τι είχα τραβήξει ο ταλαίπωρος στη λέσχη Bildenberg. Κατανόηση καμμία. Προδότης, πουλημένος, όργανο της CIA έκραζε η προοδευτική Αθήνα» ανέφερε  με τουιτάρισμά του πριν από λίγη ώρα. 

\"\"

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πάντως συμμετέχει κανονικά στη συνεδρίαση και μάλιστα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ανέβασε μια φωτογραφία από την έναρξη των διαδικασιών, με τη λεζάντα: «Στην Ιταλία παρουσιάζουμε τις θέσεις του #syriza για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Ευρώπης». Στη φωτογραφία μάλιστα φαίνεται να κάθεται δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Μόντι, τον Επίτροπο Εμπορίου Κάρελ ντε Γκουχτ και τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μισέλ Μπαρνιέ, ενώ στη φωτογραφία διακρίνεται και ο Μανουέλ Μπαρόζο.

\"\"

Χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο Twitter είχε προετοιμάσει το κοινό του για τη συνάντησή του με την Ευρωπαική Ελίτ στο Κόμο. Είχε αναφέρει συγκεκριμένα: «Η Αριστερά έχει καινοτόμες ιδέες, με περιεχόμενο, για την οικοδόμηση μιας διαφορετικής Ευρώπης». 

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook