Συνελήφθησαν, χθες στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, έξι αλλοδαποί, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες (05.09.2014) το πρωί σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, 39χρονη υπήκοος Ερυθραίας, επιχείρησε να ταξιδέψει από τη χώρα, με πλαστά έγγραφα αρχών Αιθιοπίας και προορισμό τη Γερμανία.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, συνελήφθησαν τρείς υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 26, 25 και 31 ετών, οι οποίοι έχοντας στην κατοχή τους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Δανίας, επιχείρησαν να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Κοπεγχάγη Δανίας.

Επιπλέον, το απόγευμα συνελήφθησαν ακόμη δύο υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 21 και 27 ετών, οι οποίοι σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, αρχών Βουλγαρίας ο 21χρονος και ο 27χρονος αρχών Δανίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γαλλία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.