Θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ φαίνεται να είναι ο Φώτης Παπουλής που αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από τον Πανθρακικό. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Νίκο Μαχλά και αύριο είναι πολύ πιθανόν να γίνουν οι τελικές συζητήσεις για να γνωστοποιηθεί αν ο ταλαντούχος παίκτης γίνει κάτοικος Ηρακλείου. 
 Πέρα από τον Παπουλή, οι ασπρόμαυροι βρίσκονται κοντά στην απόκτηση και του Δημήτρη Αρβανίτη. Ο 30χρονος στόπερ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ιωνικό, και το πιο πιθανό είναι την Πέμπτη να βρίσκεται στην Κρήτη για να επισημοποιήσει την επιστροφή του για δεύτερη φορά στην καριέρα του στον ΟΦΗ. 
 Στην λίστα του Νίκου Αναστόπουλου υπάρχουν και άλλα δύο ονόματα παικτών. Πρόκειται για τον Σπύρο Γόγολο του Αγροτικού Αστέρα και τον Γιάννη Βοσκόπουλο του Πανσερραϊκού. Για τον πρώτο, τα χρήματα που του οφείλονται από τον Αγροτικό Αστέρα τον αναγκάζουν να βρεθεί στην πόρτα της εξόδου ενώ για τον Βοσκόπουλο, η διοίκηση των Σερρών του έχει πει να περιμένει μέχρι να έρθει ο αντικαταστάτης του Ντράγκαν Κοκότοβιτς για να αποφασίσει αυτός αν τον θέλει στην ομάδα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook