Ο Άρης Σούδας και το ΙΝΚΑ έγιναν οι επόμενες ομάδες, μετά από Κεραμειά και Άρη Βουκολιών, που πέτυχαν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα ματς για το Κύπελλο Χανίων.
Η ομάδα του λιμανιού επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Χαλέπας, για τον 5ο όμιλο, με δύο γκολ του Κλωθάκη (έφτασε τα 4 στη διοργάνωση) και ένα του Φέζγκα.

\"\"
ΑΟΧ-Παλαιόχωρα 2-3 (φωτ. από aoxania.gr)

Στο άλλο ματς του ομίλου η Παλαιόχωρα αν και προηγήθηκε με 0-2 του Ερ. Α.Ο. Χανιά με γκολ των
Κουλούρη, Καρανάκη τα… χρειάστηκε, αφού ισοφαρίστηκε σε 2-2 με γκολ των Άννινου, Λεβεντάκη, με τον Κουλούρη στην εκπνοή να της χαρίζει την πρώτη της νίκη στο θεσμό.
Το ΙΝΚΑ για τον 8ο όμιλο με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Περδικάκη νίκησε με σκορ 2-0 τον Απόλλωνα, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση στους \”16\”. Ο πρώην επιθετικός του Μινωταύρου σκόραρε στο 16\’ με πλασέ σε κενή εστία, έπειτα από απόκρουση του Μαργαρώνη σε πλασέ του Ασημίνα, και στο 69\’ με προβολή από καλοχτυπημένο κόρνερ του Νικολακάκη. Οι νικητές έμειναν με δέκα παίκτες στο 76\’ λόγω της δεύτερης κίτρινης που αντίκρισε ο Δοντσίδης.
Για τον ίδιο όμιλο ο Φωστήρας βγήκε θριαμβευτής από το τοπικό ντέρμπι των Νεροκούρου με τον Ηρακλή, που ήταν το δεύτερο επίσημο στην ιστορία των δύο ομάδων (στο πρώτο τον Σεπτέμβρη του 2011 είχε νικήσει με 3-2). Ο σύλλογος των Αγίων Σαράντα με πρωταγωνιστή τον Νίκο Παλαθούρα επιβλήθηκε με σκορ 4-1, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη. Ο πολύπειρος φορ του \”ΦΑΣ\” πέτυχε δύο γκολ ενώ από ένα πρόσθεσαν οι Αντωνάκης, Κ. Βασαδάκης, ενώ ντεμπούτο κάτω από την εστία έκανε ο Σκαμνάκης, που ήταν πέρσι στα Κεραμειά και ανήκει στη Δόξα. Για τους τυπικά γηπεδούχους μείωσε ο Χριστοφιλάκης.
\"\"
Αστέρας Μαν.-Πανακρωτηριακός 1-3(φωτ. από panakrotiriakos.com)

Την δεύτερη νίκη του, με ανατροπή στο σκορ, πανηγύρισε για τον 1ο όμιλο ο Πανακρωτηριακός, με 3-1 επί του Αστέρα Μανολιόπουλου, στον Αλικιανό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9\’ με τον Κουκουτσάκη, για να ισοφαρίσει στο 37\’ ο Αδαμόπουλος με κεφαλιά (σκόραρε για 2ο σερί ματς) έπειτα από φάουλ του Μποχώνη (τέσσερις ασίστ στα δύο τελευταία ματς). Στο 69\’ ο Μποχώνης πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ -το πρώτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας- με ανάποδο \”ψαλιδάκι\” για το 1-2 και τη νίκη των φιλοξενούμενων \”σφράγισε\” στο 85\’ ο Ανδρεαδάκης με προβολή, έπειτα από ιδανική σέντρα του Παντελακάκη.
Στον 2ο όμιλο τα Ροδωπού σημείωσαν τη δεύτερη νίκη τους με 3-0 επί της Ιωνίας 2000 έχοντας για… μπροστάρη τον Μαναρώλη, που σκόραρε στο 30\’ και στο 70\’. Τον επίλογο της αναμέτρησης \”έγραψε\” στο 80\’ ο Αράπη. 

\”Σεφτέ\” έκανε στον 6ο όμιλο η Κορωνίδα που κέρδισε από την… άσπρη βούλα τον Κρητικό Αστέρα με σκορ 2-0. Τζανουκάκης και Αχλάτης σκόραραν με πέναλτι, με τον πρώτο να αστοχεί αργότερα από τα έντεκα βήματα στην τρίτη παράβαση που δόθηκε υπέρ της ομάδας του. 

Στις Μουρνιές ο Μινώταυρος… ζορίστηκε αλλά πήρε την δεύτερη νίκη του, για τον ίδιο όμιλο, με 1-0 επί του ΔΑΑΟΧ, με τον Δημούση να δίνει την λύση στο 42\’, φτάνοντας τα 4 γκολ σε 3 αγώνες.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook