Με φιλικό παιχνίδι στα Καθιανά με την ομάδα Παίδων του Πανακρωτηριακού συνεχίστηκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Χανιά.
Η ομάδα του Ακρωτηρίου επικράτησε με σκορ 3-1, με την Σαρρή να σημειώνει το μοναδικό γκολ του ΑΟΧ.
Τα κορίτσια του Μάνου Βεργανελάκη είχαν προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (06/09), ενώ παράλληλα εκλέχθηκαν και οι αρχηγοί, που είναι κατά σειρά οι Ελένη Γιακουμάκη, Τόνια Γιαννούτσου και Βεατρίκη Σαρρή.
Η επίσημη ενημέρωση:

«Προπόνηση το πρωί, στην οποία  τα κορίτσια δούλεψαν στην τακτική και τις στημένες φάσεις  και φιλικό το απόγευμα είχε το πρόγραμμα για το γυναικείο τμήμα της ομάδας μας. Παράλληλα εκλέχθηκαν και οι αρχηγοί για την νέα αγωνιστική χρονιά. Η τριάδα αποτελείται κατά σειρά από τις Γιακουμάκη Ελένη, Γιαννούτσου Αντωνία και Σαρρή Βεατρίκη.

Στο πρώτο φιλικό της περιόδου που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου τα κορίτσια γνώρισαν την ήττα με 3-1 από τους παίδες του Πανακρωτηριακού.

Το γκολ της ομάδας μας πέτυχε η Βεατρίκη Σαρρή μειώνοντας στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο σε 2-1.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν

ΑΟ Χανιά (Μάνος Βεργανελάκης): Γιακουμάκη (85’ Τσαρτσαράκη), Νάνου (46’ Μαραγκουδάκη), Γιαννούτσου, Μπραουδάκη (46’ Γκουσγκούνη), Θωμαδάκη (46’ Μοίρα), Πιτσή (46’ Μανωλίτση), Πισαδάκη (46’ Δρακάκη Ειρ.), Ζερβού (46’ Σαριδάκη), Αγγελάκη (65’ Δρακάκη Ζ.), Δημητριάδη, Σαρρή (80’ Βασιλομιχελάκη)»

\”Υπερήφανοι για τα κορίτσια μας\”

Με το σλόγκαν \”υπερήφανοι για τα κορίτσια μας\” ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Χανιά, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετέχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα γυναικών της χώρας. 
Οι κάρτες διαρκείας έχουν οριστεί στα 30 ευρώ (τηλ. επικοινωνίας 6972348742-Κική Πολλάκη)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook