Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου, με την εκλογή του Τριγώνη Κώστα ως Προέδρου, του Γενναράκη Μανώλη ως Αντιπροέδρου και του Αντωνογιαννάκη Μανόλη ως Γραμματέα.

Ταυτόχρονα, έγινε και η ανάδειξη των μελών της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, όπου εκλέχτηκαν οι:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΑΜΟΛΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ
ΜΕΛΗ: ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ, ΒΑΛΤΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΜΠΙΤΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΩΣ, ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΥΡΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΜΕΛΗ: ΛΙΑΔΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΑΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΑΝΙΟΥΔΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΓΑΠΗ – ΕΛΕΝΗ.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΕΔ
ΤΡΙΓΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΥΡΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΒΑΛΤΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μέσα σε άριστο κλίμα, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου εξέλεξε το προεδρείο του και τα μέλη βασικών επιτροπών του. 

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, γιατί εκτός από τις άψογες διαδικασίες, διαπίστωσα ότι όλοι οι σύμβουλοι, όλων των παρατάξεων, έχουν διάθεση για συνεργασία και πρόοδο με γνώμονα το καλό του τόπου μας και των κατοίκων του. 

Με αυτές τις συνθήκες, πιστεύω πώς θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα την επόμενη 5ετία κι αυτό όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μόνο θετικά μπορεί να φέρει για το μέλλον του Μαλεβιζίου. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη στην κοινή μας προσπάθεια».