Ο Εργοτέλης ήταν ο νικητής στο φιλικό παιχνίδι που έγινε με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο στάδιο, κεκλεισμένων των θυρών. Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν με 1-0 με γκολ του Κούρεζ στο 82΄. Οι δυο ομάδες δεν σημείωσαν πολλές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ στο 12’ τραυματίστηκε ο Χαντί και η σοβαρότητα της κατάστασης του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ξεκίνησε το ματς με 4-2-3-1 με τους Τσέρνι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Τζανακάκη, αριστερά τον Πίτσο, στο κέντρο της άμυνας τους Σαινάτι και Παντελάκη. Στην μεσαία γραμμή Κοζορώνης και Μπογκντάνοφ. Ελεύθερος ο Χαντί, δεξιά ο Γιουσούφ, αριστερά ο Βλαχοδήμος και στην κορυφή ο Μπρούνο. Ο Τζενάρο Γκατούζο παρέταξε την ομάδα ξανά με 3-5-2, με τερματοφύλακα τον Δασκαλάκη, δεξιά ο Αντελέγιε, αριστερά ο Τριποτσέρης, λίμπερο ο Φαζός. Αριστερά ο Μονιάκης και δεξιά ο Στάθης. Στο κέντρο οι Κάλαιτζιτς, Φραγκουλάκης και ελεύθερος ο Λαμπρόπουλος. Στην επίθεση ήταν οι Τζορτζ και Περογαμβράκης.

Eργοτέλης:Tσέρνι (46\’ Καβουσάκης),Πίτσος (46\’ Λεονάρντο), Τζανακάκης (60\’ Ρέντζας), Σαινάτι (46\’ Μέγι),Χαντί (13\’ λ.τ. Κασναφέρης),Γιουσούφ (60\’ Μπουρσέλης), Μπρούνο (60\’ Παμλίδης).
ΟΦΗ: Δασκαλάκης (60 Γιαγκιόζης), Φαζός,Αντελέγιε,Τριποτσερης (46\’ Μακρής), Καλαιτζιτς,Στάθης (46\’ Μαραθιανός),Μονιάκης (46\’ Μπανούσης),Λαμπρόπουλος (46\’ Κουτσιανικούλης),Φραγκουλάκης (46\’ Ραζάκ),Τζόρτζ (59\’ Ροβίθης),Περογαμβράκης (46\’ Φερούζ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook