Η μέρα έμοιαζε συνηθισμένη, με τον ήλιο να «λούζει» την επαρχία Λιμπόπο της Νότιας Αφρικής, ώσπου ένας ιπποπόταμος αποφάσισε ότι ήταν καλή ιδέα να διασχίσει έναν αυτοκινητόδρομο.

Για κακή του τύχη ωστόσο χτυπήθηκε από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ενώ για… πιο κακή τύχη οκτώ χωρικών τούς πήρε μαζί του!

Όχι, δεν επέβαιναν στο αυτοκίνητο το οποίο συνέχισε αμέριμνα την πορεία του καθώς δεν υπέστη σοβαρές ζημιές, αλλά παρασύρθηκαν από φορτηγό την ώρα που τεμάχιζαν το άτυχο ζωντανό, μην αφήνοντας την ευκαιρία για δωρεάν κρέας ανεκμετάλλευτη!

Ο λόγος για τον οποίο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, προκαλώντας τον τραυματισμό 12 ακόμη ατόμων (συμπεριλαμβανομένου του ίδιου), παραμένει ασαφής, ωστόσο δεν αποκλείεται να συνδέεται με την πρωτοφανή εικόνα των ντόπιων να τεμαχίζουν τον ιπποπόταμο.

Ο Hangwani Mulaudzi αναμένεται πλέον να αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις, ενώ ο οδηγός που σκότωσε τον ιπποπόταμο παραμένει ασύλληπτος.

Να σας ενημερώσουμε ότι τα συμπαθή κατά τα άλλα αυτά λιπώδη τετράποδα οφείλονται για τους περισσότερους θανάτους ανθρώπων από μεγάλα άγρια ζώα στην Αφρική!

  • – Τα λιοντάρια σκοτώνουν 70 ανθρώπους ετησίως
  • – Αν και δεν τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας, τα βουβάλια «ξεκάνουν» 200 περίπου ανθρώπους το χρόνο
  • – Από την πλευρά τους, οι ελέφαντες μπορεί να είναι χαριτωμένοι, αλλά ευθύνονται για το θάνατο σταθερά 500 ανθρώπων
  • – Από την άλλη, οι κροκόδειλοι και χαριτωμένοι δεν είναι και σκοτώνουν 1500 με 2500 άτομα ετησίως
  • – Όσο για τους ιπποπόταμους, μπορεί να φαίνονται αργοί, αλλά με 2.900 δολοφονίες στην… (τεράστια) πλάτη τους, είναι ικανοί να σε σκοτώσουν ακόμα και νεκροί στην άκρη του δρόμου…

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook