Από θαύμα ζει μια 27χρονη επαγγελματίας χορεύτρια από το Λονδίνο, η οποία διέγνωσε ΜΟΝΗ ΤΗΣ μέσω… Ίντερνετ ότι έχει καρκίνο, μιας και οι γιατροί της έλεγαν ότι είναι υγιέστατη, και πως όλα οφείλονται στο άγχος!

Μάλιστα, της έγραψαν και αντικαταθλιπτικά, λεγοντάς της πως όλα είναι στο κεφάλι της και δεν συμβαίνει τίποτα.

Ευτυχώς όμως, η Τζάκλιν Λάουντερ αποφάσισε να μπει στο Google και να ερευνήσει τα συμπτώματά της, ανακαλύπτοντας ότι τελικά έχει Λέμφωμα του Hodgkin.

Έτσι και έπεισε έναν ακόμα χειρουργό να την εξετάσει, ο οποίος και ανακάλυψε αυτό που φοβόταν η 27χρονη: Έναν όγκο 13 εκατοστών μέσα στο στήθος της!

Αμέσως, ο γιατρός διέταξε επείγουσα χημειοθεραπεία, και τελικά η κοπέλα διέφυγε τελευταία στιγμή τον κίνδυνο, αφού λίγο ακόμα να αργούσε και θα είχε πεθάνει.

«Πέρασα μήνες ικετεύοντας τους γιατρούς να κοιτάξουν την ασθένεια μου και τα συμπτώματά μου. Ίδρωνα συνεχώς, είχα κόπωση και φαγούρα.Αν τους άκουγα, τώρα θα ήμουν νεκρή» λέει, χωρίς να κρύβει την οργή της.

Αν και κατάφερε να σώσει τη ζωή της, δεν συνέβη το ίδιο και με την καριέρα της, αφού λόγω της προχωρημένης ασθένειας, καταστράφηκαν τα κόκαλά της:

«Ποτέ δεν θα καταφέρω να χορέψω ξανά στη σκηνή» λέει η Τζάκλιν.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook