Πάνω από μία ώρα κράτησε η συνάντηση των τοπικών φορέων του Ηρακλείου με τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Παύλο Γερουλάνο ο οποίος παραδέχθηκε ότι ο φάκελος του ΟΦΗ δεν έχει ελλείψεις αλλά ταυτόχρονα στάθηκε και πάλι πίσω από το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. 
Ο κ. Γερουλάνος εξέτασε λεπτομερώς αρκετά από τα στοιχεία του φακέλου της ομάδας τον οποίο προσκόμισαν στον Υπουργό οι νομικοί εκπρόσωποι της κρητικής ΠΑΕ και συζήτησε για αρκετή ώρα μετά την λήξη της συνάντησης με τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου και τον Πειρφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη βλέποντας μαζί τα στοιχεία του φακέλου. 
Μετά το τέλος της συνάντησης στο Υπουργείο Πολιτισμού οι άνθρωποι του ΟΦΗ κατευθυνθήκαν αμέσως στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί προκειμένου να δουν ποια είναι η εξέλιξη σχετικά με το αίτημα ανάκλησης και επανεξέτασης του φακέλου που έχουν καταθέσει. Στα γραφεία της ΕΠΟ βρίσκονται ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης , ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης , ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης. 
Οι παράγοντες του ΟΦΗ θέλουν να διαλευκάνουν άμεσα το θέμα με την αίτηση ανάκλησης του φακέλου που έχουν καταθέσει από την περασμένη Τετάρτη αλλά δεν έχει πρωτοκολληθεί ακόμη σκοπίμως από την ΕΠΟ. Επίσης οι διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ ζητούν την εξαίρεση από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή του κ. Σμαϊλη υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται παράνομα σε αυτή. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook