Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου & Σελίνου θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια της μαθητιώσας νεολαίας της ευρύτερης περιοχής και των οικογενειών τους στον στίβο της γνώσης, της μάθησης και της παιδείας, παιδιών που η οικονομική κρίση τους στερεί την δυνατότητα φροντιστηριακής υποστήριξης, θα λειτουργήσει για τρίτη συνεχή χρονιά στους χώρους του «Τσατσαρωνάκειου» Πολιτιστικού Πολυκέντρου της, Φροντιστηριακά Τμήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Στο κάλεσμα της Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου προς την ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα για εθελοντική προσφορά, υπήρξε συγκινητική ανταπόκριση πολλών εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικοτήτων: Φιλόλογοι, Φυσικοί, Χημικοί, Μαθηματικοί, κ.α. προσφέρονται εθελοντικά να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή της Εκκλησίας.

Κατόπιν αυτού όσοι μαθητές, Γυμνασίου και Λυκείου, ενδιαφέρονται για τις παραπάνω ειδικότητες, και πληρούν τις προϋποθέσεις, μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στην γραμματεία του Τσατσαρωνάκειου τηλ. 28220-24184, υπεύθυνος κ. Ξανθουδάκης, (απογευματινές ώρες), e-mail:tsatsaronakio@imks.gr.

Τα φροντιστηριακά μαθήματα θα αρχίσουν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Καλεί επίσης και προσκαλεί όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή όπως επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Τσατσαρωνάκειου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook