​Επιτέλους έφτασε η ώρα… και το iPhone 6 παρουσιάζεται την Τρίτη στο Flint Center for the Performing Arts που βρίσκεται στο Cupertino της Καλιφόρνια.

Στις 20.00 ώρα Ελλάδος η Apple θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone και εκατομμύρια φανατικοί θαυμαστές του περιμένουν με ανυπομονησία!

\"next2014_971.jpg\"

\"next2014_972.jpg\"
Ακόμα πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από το iPhone 6, δεν αποκλείεται η εταιρία να παρουσιάσει και άλλα νέα προϊόντα της όπως είναι το έξυπνο ρολόι iWatch.

\"next2014_973.jpg\"
Η πιο μεγάλη αλλαγή αναμένεται να είναι στο μέγεθος της οθόνης, αφού εκτιμάται ότι θα ανέλθει στις 4,7 ίντσες. Λέγεται μάλιστα ότι θα παραχθεί ακόμη ένα μοντέλο, με ακόμη μεγαλύτερη οθόνη (στις 5,5 ίντσες), το οποίο ωστόσο θα κυκλοφορήσει σε μεταγενέστερο χρόνο. Αν το γυαλί της οθόνης θα είναι το ανθεκτικότερο zapphire glass παραμένει άγνωστο…

Σημαντικό είναι επίσης, αν ευσταθεί, το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί ένα νέο μοντέλο με 128GB μνήμης.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι αναμενόμενα: θα “φοράει” τον νέο Α8 επεξεργαστή, νέο συνεπεξεργαστή κίνησης, νέα φωτογραφική μηχανή με περισσότερα megapixels και, κατά πάσα πιθανότητα, θα φέρει NFC τσιπ για ηλεκτρονικές πληρωμές.

Μαζί με το νέο τηλέφωνο αναμένεται να γίνει και μια παρουσίαση-φρεσκάρισμα στις λειτουργίες του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος, του iOS 8 -ειδικά, δε, σ’ αυτές που δεν παρουσιάστηκαν τον περασμένο Ιούνιο, αφού η εταιρεία δεν ήθελε να αποκαλύψει λειτουργίες του νέου τηλεφώνου.

Η παρουσίαση ενδέχεται να περιλαμβάνει αναφορές στο νέο λειτουργικό σύστημα των Mac με την ονομασία “Yosemity”.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook