Εντάξει, ως κακεντρεχείς, εμπαθείς και προκατειλημένοι που είμαστε θα σπεύσουμε να κατηγορήσουμε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων…

Συνεδρίαζαν για 10 ώρες, κι αντί να αναγνωρίσουμε το ενδιαφέρον τους για τις τύχες του τόπου (ναι πολλές είναι γι\’ αυτό συνεδρίαζαν επί μακρόν), σπεύσαμε όλοι να βγάλουμε χολή… σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ…

Να μη συμφωνήσουν ότι διαφωνούν;

Για να γίνει αυτό, χρειάστηκαν 10 ώρες συνεδρίασης για την εκλογή νέου προεδρείου, μέλη των Επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής και αντιπροσώπους στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης. 

Η συνεδρίαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής και ολοκληρώθηκε στις 4 το πρωί της Δευτέρας… after hours κατάσταση δηλαδή!

Το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου είχε εκλεγεί μέχρι τις 8.30 το βράδυ,  όμως για την ανάδειξη των μελών των Επιτροπών χρειάσθηκαν διαδοχικές ψηφοφορίες. Και αυτό γιατί έπρεπε να εξασφαλιστεί ο αριθμός των ψήφων που προβλέπει η νομοθεσία.

Σε καμία περίπτωση οι παρατάξεις δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν στα πρόσωπα. Η παράταξη του Τάσου Βάμβουκα τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής όλων των παρατάξεων στις επιτροπές, κάτι που όμως δεν βρήκε σύμφωνες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Οι παρατάξεις Σκουλάκη και Παπαδογιάννη ψήφισαν τον Νίκο Παπαντωνάκη για την Οικονομική Επιτροπή αφήνοντας απ\’ έξω την παράταξη του Γιάννη Σαρρή, ενώ το ίδιο έκαναν και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Όταν ξεκίνησε η ψηφοφορία για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης (ΠΕΔ) υπήρξαν διαμαρτυρίες και αιτήματα για αναβολή της ψηφοφορίας από τις παρατάξεις των κ. Σκουλάκη και Παπαδογιάννη για μη τήρηση της διαδικασίας.

Οι παρατάξεις αυτές αποχώρησαν από τη συνεδρίαση λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα καταγγέλοντας τη διαδικασία.

Οι 15 αντιπρόσωποι στην ΠΕΔ εκλέχθηκαν από την δημοτική πλειοψηφία (11 από την παράταξη Βάμβουκα τρεις από την παράταξη Σαρρή , ενώ εκλέχθηκαν και οι Νίκος Παπαντωνάκης και Σεραφείμ Ρίζος.

Καλή αρχή παίδες…

– Καφετζήηηηηηςςςς!!!

– Έεφτασεεεεεε…

Ο καφετζής

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook