Νέα ντοκουμέντα, 52 χρόνια μετά τον θάνατο της Marilyn Monroe, ρίχνουν «φως» σε μία άγνωστη πλευρά της «απόλυτης ξανθιάς». 

Το θηλυκό που ξετρέλαινε τους άντρες με το αξεπέραστο νάζι της και το σεξάπιλ της, διατηρούσε ερωτική σχέση με γυναίκα. 

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, η Monroe συζούσε για δύο χρόνια, με την Γερμανίδα δασκάλα υποκριτικής, εν ονόματι, Natasha Lytess.

\"\"

H  Monroe με την Γερμανίδα δασκάλα υποκριτικής, εν ονόματι, Natasha Lytess


Οι δύο γυναίκες συνεργάζονταν για εφτά χρόνια, από το 1948 έως το 1955, αλλά τα δύο από αυτά, ζούσαν σαν «ανδρόγυνο», σύμφωνα με τη νέα βιογραφία τιυ Lois Banner με τίτλο: «Μέριλιν: Το πάθος και το παράδοξο». 

Η Monroe, που παντρεύτηκε τρεις φορές και έζησε θυελλώδεις έρωτες με τον Πρόεδρο των Η.Π.Α, John F. Kennedy, τον Marlon Brando, τον Frank Sinatra και αργότερα με τον, Bobby Kennedy, φαίνεται ότι αισθανόταν ερωτική έλξη και για τις γυναίκες. Η Joan Crawford, η Marlene Dietrich και η Barbara Stanwyck, ήταν-σύμφωνα με την Daily Mail- κάποιες από τις διάσημες ερωμένες της.

Την σχέση της με την Lytess, φέρεται να είχε παραδεχτεί η ίδια η Monroe, στον στενό της φίλο, Ted Jordan. «Το να κάνεις σεξ με κάποιον που σου αρέσει, είναι απόλυτα φυσικό. Ποιο είναι το κακό είναι σε αυτό;Η κυρία Lytees με έκανε να αισθάνομαι ελεύθερη. Μου έδωσε ισορροπία και με έκανε να καταλάβω τη ζωή. Της χρωστάω τα πάντα» είχε πει η ηθοποιός, σύμφωνα με δημοσιεύμα.

\"\"
Περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση τους, είχε δώσει η ίδια η Natasha Lytess, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 1962, μετά τον θάνατο της ηθοποιού. Μιλώντας για την , πρώτη τους γνωριμία το 1946, είχε πει πως -η 20χρονη τότε- Marilyn, δεν της είχε αφήσει καλή εντύπωση. 

«Δεν ήταν όμορφη. Δεν μπορούσε να μιλήσει, δεν ήξερε ούτε να ανοίξει το στόμα της, και φοβόταν τα πάντα» είχε πει η Lytess. 

\"\"
Για την συμβίωση τους στο ίδιο σπίτι, η  Γερμανίδα δασκάλα υποκριτικής που «έφυγε» από τη ζωή, το 1964, είχε πει: «Κυκλοφορούσε πάντα γυμνή μέσα στο σπίτι. Για έξι, εφτά, ακόμα και οχτώ ώρες την ημέρα, ήταν γυμνή». 

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει ανοιχτά και για την παράδοξη σχέση που είχε η Monroe με το σεξ. Όπως είχε αποκαλύψει, η ξανθιά καλλονή «μισούσε και φοβόταν το σεξ» και χρησιμοποιούσε την εικόνα της γιατί πίστευε ότι δεν είχε τίποτα άλλο να προσφέρει στον κόσμο εκτός από το σεξ απίλ. Αν και η συγκατοίκηση τους, κράτησε μόλις δύο χρόνια, η Lytess είχε αποκαλύψει πώς είχε σχέση με την Merilyn για δέκα χρόνια.  

Βρισκόταν πολύ κοντά στην ηθοποιό, τη στήριζε σε κάθε της βήμα, ενώ την είχε σώσει από μία απόπειρα αυτοκτονίας. «Την είδα στο κρεββάτι, τα μαλλιά της ήταν αχτένιστα, το πρόσωπο της ήταν χλωμό. Είχε ένα απλανές βλέμμα. Της είπα \”Τι έκανες Marilyn; Μου απάντησε \”Τίποτα\”. Τότε της έδωσα ένα χαστούκι γιατί φοβήθηκα. Άνοιξα το στόμα της και είδα μία πράσινη μάζα. Δεν ήξερα τι ήταν και την τράβηξα από το στόμα της. Είχε καταπιει δεκαέξι υπνωτικά χάπια» είχε πει η Lytess, δύο χρόνια πριν το θάνατ;o της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα γράμμα της Marilyn στην Lytess μαζί με ένα τζιν παντελόνι της, βγαίνουν σε ηλεκτρονική δημοπρασία στο auctionmystuff.com.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook