Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στα ξενοδοχείο Porto Platanias, στα Χανιά, το «Παγκρήτιο Συνέδριο Συνεργατών» της Υδρογείου Ασφαλιστικής, μίας από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες γενικών κλάδων στην Ελλάδα. Στο συνέδριο συμμετείχε μεγάλος αριθμός ασφαλιστικών διαμεσολαβητών από όλους τους νομούς του νησιού. 
Η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση των συνεργατών, η αναγνώριση της συμβολής τους στην ανάπτυξη της εταιρείας αλλά και η ανοιχτή και αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους, αποτελούν σταθερές αξίες για την Υδρόγειο, η οποία συμπληρώνει φέτος 38 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά. 
Η εταιρεία έχει στρατηγικά επενδύσει στην ανάπτυξη των εργασιών της στην ελληνική περιφέρεια και κάθε χρόνο διοργανώνει σειρά ενημερωτικών συνεδρίων σε μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα.
Το Παγκρήτιο Συνέδριο της Υδρογείου τίμησαν με την παρουσία τους όλα τα ανώτατα στελέχη της εταιρείας: Στο πρώτο μέρος, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης, ο Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής, κ. Παύλος Κασκαρέλης & ο Οικονομικός Διευθυντής, κ. Λουκάς Κορομπίλης ανέλυσαν διεξοδικά τις δράσεις και τα αποτελέσματα της εταιρείας για το 2010, χρονιά κατά την οποία η Υδρόγειος πέτυχε σημαντική ενίσχυση των οικονομικών της μεγεθών και εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις πρώτες εταιρείες γενικών ασφαλειών στην Ελλάδα. Οι στόχοι και οι στρατηγικές προτεραιότητες για το 2011 τέθηκαν επίσης στο μέρος αυτό. 
Σε ένα δεύτερο σκέλος, θέματα άμεσου ενδιαφέροντος για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές – τα νέα δεδομένα λειτουργίας της ασφαλιστικής αγοράς όπως διαμορφώνονται από πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις και την ευρωπαϊκή Οδηγία Solvency II- αναπτύχθηκαν μέσα από εξειδικευμένες παρουσιάσεις του κ. Γιάννη Σουρλή, Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή & Νομικού Συμβούλου και άλλων στελεχών της εταιρείας. 
Ακολούθησε γεύμα που έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν ενδιαφέρουσες απόψεις για την τοπική αγορά αλλά και την ευρύτερη ελληνική ασφαλιστική πραγματικότητα. 
\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook