Πραγματικό παλάτι θυμίζει μία πολυτελέστατη έπαυλη στη Φλόριντα, που πωλείται έναντι 139 εκατομμυρίων δολαρίων, γεγονός που την καθιστά στο ακριβότερο ακίνητο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αμερικανική αγορά.

Η έπαυλη, με το καθόλου τυχαίο όνομα “ Le Palais Royal”, έχει έκταση 600.000 τετραγωνικά πόδια και καλύπτει 4 στρέμματα, καθώς και 465 πόδια ακτής στην περιοχή  Millionaires Mile στην παραλία Hillsboro, της Φλόρνιτα.

Το “παλάτι” διαθέτει 11 κρεβατοκάμαρες, 17 μπάνια και μία ιδιωτική αίθουσα προβολής, χωρητικότητας 18 ατόμων, ένα μπαρ, κι ένα lounge. Εχει επίσης μία ιδιωτική αποβάθρα, 492 ποδών για μέγκαγιοτ, υπόγειο πάρκινγκ για 30 αυτοκίνητα και μία τεράστια πισίνα, 4.500 τετραγωνικών ποδών.

“Αυτό το πελώριο παλάτι θα αποτελέσει ένα σύμβολο που θα ανταγωνίζεται τα σπουδαιότερα ανάκτορα της Ευρώπης. Ενα πραγματικό αριστούργημα”, αναφέρει ο κτηματομεσίτης  William P.D. Pierce της  Coldwell Banker Previews International.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, το ακίνητο ανήκει σε ένα τραστ, το οποίο συνδέεται με τον μεγιστάνα των κατασκευών, Robert Pereira.

Η έπαυλη βρίσκεται στο τελικό στάδιο κατασκευή και θα διατεθεί προς πώληση πριν από τα τέλη του 2015.

\"\"

\"\"

\"\"

Η εντυπωσιακή είσοδος σε προετοιμάζει γι αυτό που θα ακουθήσει. Οι μαρμάρινες σκάλες, αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων, με την κουπαστή από σίδηρο-χάλυβα και επίστρωμα χρυσού, χρειάστηκαν πάνω από 2 χρόνια για να κατασκευαστούν.
 

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Η έπαυλη διαθέτει τρία master bedrooms και μία προεδρική σουίτα.

\"\"

Κάθε μία από τις κρεβατοκάμαρες διαθέτει τζακούζι με θέα τον ωκεανό.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newmoney.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook