Τον άγριο ξυλοδαρμό μίας γυναίκας από τον σύντροφό της κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος ξενοδοχείου στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Στο βίντεο, το οποίο δημοσιεύει το αμερικανικό δίκτυο TMZ, διακρίνεται ο γνωστός αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου Ray Rice των Baltimore Ravens να γρονθοκοπεί μέχρι αναισθησίας την αρραβωνιαστικιά του Janay Palmer, με εξαιρετικά βίαιο τρόπο.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 σε ασανσέρ του ξενοδοχείου Revel Hotel and Casino στην Ατλάντα των ΗΠΑ, και το νέο βίντεο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα παρουσιάζει με τον πλέον φρικιαστικό τρόπο τον βαθμό της κακοποίησης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι δύο σύντροφοι λογομαχούν έντομα και ξαφνικά ο Rice αρχίζει να χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο την σύντροφό του, ενώ στην συνέχεια εκείνη χτυπά σε ένα σημείο του ανελκυστήρα και πέφτει αναίσθητη στο πάτωμα.

Ο αθλητής την βγάζει -σέρνοντάς την- έξω από το ασανσέρ και προσπαθεί να την συνεφέρει. Να σημειωθεί πως ο Rice αποβλήθηκε από δύο αγωνιστικές για αυτήν την πράξη του.

\"\"

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook