Η 77χρονη Παρασκευή Ξενοκτιστάκη είχε εξαφανιστεί στις 28 Ιουλίου και από τότε τα ίχνη της χάθηκαν.

Η απόγνωση έχει κυριεύσει την οικογένεια μιας ηλικιωμένης και άρρωστης γυναίκας από τον Καρτερό του Ηρακλείου, που έφυγε από το σπίτι της πριν από ενάμισι μήνα.

Μέσα στην απελπισία του, ο σύζυγος της έφτασε στο σημείο να προσφέρει αμοιβή ύψους 5.000 ευρώ σε όποιον του δώσει πληροφορίες για την τύχη της.

Η 77χρονη Παρασκευή Ξενοκτιστάκη είχε εξαφανιστεί στις 28 Ιουλίου και από τότε τα ίχνη της χάθηκαν. Η οικογένειά της δεν έπαψε να την αναζητά, καθώς η άτυχη γυναίκα πάσχει από Αλτσχάιμερ και υπάρχει άμεση ανάγκη να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί Silver Alert, όμως δεν εντοπίστηκε παρά κάποιες συγκεχυμένες πληροφορίες από κάποιους που υποστήριξαν ότι την είχαν δει να περιφέρεται ή και να ζητιανεύει σε διάφορα σημεία του Ηρακλείου.

Ο σύζυγος της αγνοούμενης προσφέρει αμοιβή και παρακαλεί όποιον γνωρίζει κάτι ή έτυχε να δει την γυναίκα του να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα: 6956 100777 , 6956 885197 και 6977 507192. Η Παρασκευή Ξενοκτιστάκη έχει ύψος 1,62 μ. και φέρει χαρακτηριστική ουλή από χειρουργική επέμβαση στο δεξί της πόδι.

Όταν εξαφανίστηκε, φορούσε εμπριμέ φόρεμα με λουλούδια.