Το βράδυ της Δευτέρας (08/09) στο Φαλδάμειο Οίκημα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας του Κισσαμικού, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού:

Στην κατάμεστη, από γονείς και παιδιά, αίθουσα του Φαλδάμειου Οικήματος έγινε η πρώτη ενημερωτική συνάντηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Κισσαμικού. 
Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας, Γιάννης Κακαουνάκης, αφού ευχαρίστησε για το σημαντικό του έργο τον προκάτοχό του, Παναγιώτη Λαγουδάκη, τόνισε ότι η λειτουργία της Ακαδημίας περνάει σε πιο οργανωμένα πρότυπα με βάση το πλάνο και την εμπειρία του Υπευθύνου Αγωνιστικών Τμημάτων Τάκη Τσακαλίδη και ζήτησε από τους γονείς να είναι αρωγοί στην προσπάθεια που γίνεται. 

Ο κ. Τσακαλίδης από την πλευρά του ανέπτυξε το πλάνο για την λειτουργία των τμημάτων υποδομής, όπου στόχος είναι η γαλούχηση των παιδιών στην κουλτούρα του Κισσαμικού, με ποιοτική εκπαίδευση. 

Ο Πρόεδρος του Κισσαμικού, Αντώνης Ροκάκης, στην ομιλία του ανέφερε ότι ο Σύλλογός μας δίνει ιδιαίτερη βάση στα τμήματα υποδομής του και κάθε χρόνο προσπαθεί για τη μεγαλύτερη αναβάθμισή τους. 

Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του Δημάρχου Κισσάμου η Αντιδήμαρχος, Σταυρούλα Βαρουχάκη, η οποία τόνισε ότι η νέα δημοτική αρχή θα είναι δίπλα στον Κισσαμικό, βοηθώντας όπως μπορεί στην προσπάθεια που καταβάλει για την περαιτέρω αναβάθμιση του κισσαμίτικου ποδοσφαίρου. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ακόμα τα μέλη του Δ.Σ. του Κισσαμικού και ο προπονητής της πρώτης ομάδας Σπύρος Μπαξεβάνος.

Η ομάδα μας θα συμμετέχει και φέτος στα πρωταθλήματα υποδομής της Ε.Π.Σ. Χανίων, στις κατηγορίες Παίδων, Προπαίδων και Τζούνιορ.

Αναλυτικά τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας και οι προπονητές:

Παίδες (γεννηθέντες 2001-2002)-Τακης Τσακαλίδης, Γιώργος Τουλουπάκης
Προπαίδες (γενν. 2003-2004)-Γιώργος Σημαντηράκης
Τζούνιορ (γενν. 2005-2006)-Μιχάλης Μαριανάκης
Προτζούνιορ (γενν. 2007-2008)-Μιχάλης Μαριανάκης
Αρχάριοι (γενν. Από 2009)-Γιώργος Σημαντηράκης.

Από την περασμένη σεζόν αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Κισσαμικού είναι ο Νέος Κισσαμικός, που συμμετέχει στη Γ’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων και αποτελεί τον προθάλαμο της πρώτης ομάδας και το σκαλοπάτι ώστε τα παιδιά της Ακαδημίας να βρεθούν μελλοντικά στον Κισσαμικό.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.