Για το κλείσιμο της ΕΡΤ, το νέο τηλεοπτικό σκηνικό, για τους άλλους συναδέλφους, αλλά και τα νέα του σχέδια μίλησε ο Αιμίλιος Λιάτσος σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο δημοσιογράφος που κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο ραδιόφωνο, αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην πορεία του στο χώρο που μετρά 34 χρόνια και δε δίστασε να αποκαλύψει την οικονομική του καταστροφή.

Στην ερώτηση εάν έχει κάνει λάθη όλα αυτά τα χρόνια κατά την ενασχόλησή του με τα ΜΜΕ, δήλωσε στο περιοδικό People:

«Πολλά. Είναι δυνατόν να μην έχω κάνει; Ζω με τα λάθη μου». Όσο για την πιο δύσκολη περίοδο, εκεί απάντησε: «Έχασα όλη μου την περιουσία, επειδή είχα \”τρελαθεί\” με την έκδοση της εφημερίδας Παρασκευή και 13. Δεν το θεωρώ λάθος, αλλά αποδείχτηκε ότι επιχειρηματικά δεν τα πήγα καλά. Η εφημερίδα δεν άντεξε στην κρίση κι έκλεισε. Έχασα όλα τα χρήματα που είχα αποκτήσει σ’ αυτά τα χρόνια που εργάζομαι και πούλησα δύο σπίτια».

Παρόλα αυτά το πέρασμα του χρόνου δεν τον βρίσκει μετανιωμένο, αντιθέτως εξηγεί: «Αισθάνομαι πολύ καλά που δεν έχω καθόλου προσωπική περιουσία. Νιώθω απελευθερωμένος. Έκανα την υπέρβαση μέσα μου και είπα: \”Και τι έγινε;\”».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook