Μέσα από τη σελίδα της στο twitter, η Ελεονώρα Μελέτη όχι μόνο ξεκαθάρισε ότι η αποχώρησή της από το DWTS δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιας «συνομωσίας», αλλά αποκάλυψε και ποια ακριβώς θέση κατέλαβαν εκείνη και ο παρτενέρ της, Ηλίας Λαδάς, στην ψηφοφορία των τηλεθεατών, καθώς και ποιο ζευγάρι ψηφίστηκε περισσότερο!

«Να ξέρετε ότι με την ψήφο σας χθες -και όχι μόνο- μας φέρατε στη δεύτερη θέση προτίμησης του κοινού. Και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» έγραψε η 32χρονη παρουσιάστρια, ενώ -απαντώντας σε σχετική ερώτηση ενός διαδικτυακού της φίλου- αποκάλυψε ότι ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν αυτός που είχε έρθει πρώτος στην ψηφοφορία του κοινού.

Μάλιστα, αργότερα, πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν συνωμοσίες! Δεύτεροι στα τηλεφωνήματα, προτελευταίοι όμως στους βαθμούς. Όσοι ακολουθούσαν στα τηλέφωνα, ήταν ισόβαθμα στην πρώτη θέση βαθμών». Άλλωστε, τρία από τα έξι διαγωνιζόμενα ζευγάρια ισοψήφισαν στη χθεσινή βαθμολογία της επιτροπής με 38 συνολικά βαθμούς.

Πάντως, σύμφωνα με το δελτίο του Star, η Νάντια Μπουλέ και ο παρτενέρ της είχαν βρεθεί τελευταίοι στα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών, προτελευταίοι η Αγγελική Ηλιάδη και ο Ηλίας, τέταρτοι ο Κώστας Μαρτάκης με τη Μαρία και τρίτοι ο Αργύρης Αγγέλου και η Έμιλυ.