Τα μέλη της αίρεσης χορηγούσαν αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες στα θύματα τους και εξανάγκαζαν τις γυναίκες να κάνουν σεξ με άνδρες που δεν ήταν Εβραίοι – Συνελήφθησαν οχτώ άνδρες και γυναίκες

Αίρεση του σεξ εξάρθρωσαν οι ισραηλινές αρχές και ανακρίνουν οκτώ άνδρες και γυναίκες που αυτοαποκαλούνταν… Μεσσίες.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», τα μέλη της αίρεσης έκαναν «πλύση εγκεφάλου» σε ευάλωτες γυναίκες. Προσπαθούσαν με διάφορους τρόπους να τις πείσουν να κάνουν σεξ με άγνωστους άνδρες και τις εξέδιδαν για να διαιωνίσουν, όπως υποστήριζαν, το εβραϊκό είδος.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, τα μέλη της αίρεσης χορηγούσαν αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες στα θύματα τους. Στη συνέχεια τις γυναίκες αυτές τις εξανάγκαζαν να κάνουν σεξ με άνδρες που δεν ήταν Εβραίοι. Υπό την επήρεια του αλκοόλ και διαφόρων ναρκωτικών ουσιών, οι γυναίκες έκαναν σεξ με στόχο να… διαιωνίσουν το είδος.

Σύμφωνα με τον ισραηλινό Τύπο, ο «εγκέφαλος» της αίρεσης είναι ένας εκκεντρικός 60χρονος άνδρας από τον οικισμό Κιριάτ Άρμπα, νότια της Δυτικής Οχθης.

Όπως αναφέρει η ισραηλινή εφημερίδα «Haaretz», η αίρεση προσηλύτισε συνολικά 15 γυναίκες. Στη «λίστα» των πελατών συμπεριλαμβάνονταν Παλαιστίνιοι από τη Δυτική Όχθη και ξένοι εργάτες από το Τελ Αβίβ, αναφέρει το ισραηλινό δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook