Για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, 2014-2015, ευχές για καλή πρόοδο στους μαθητές και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς, απευθύνει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

«Εύχομαι η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά αύριο να βρει την μαθητική και την εκπαιδευτική κοινότητα της Κρήτης στις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ούτως ώστε η μάθηση και η γνώση να είναι προσβάσιμες σε κάθε μαθητή», αναφέρει στη δήλωση του ο κ. Αρναουτάκης.

Η Περιφέρεια Κρήτης από την πλευρά της, όπως είπε ο Περιφερειάρχης, «κάνει ότι είναι δυνατό, προκειμένου να διασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες, για την εξέλιξη της νέας σχολικής χρονιάς. Εύχομαι στους μαθητές καλή πρόοδο και στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη και παράλληλα εκφράζω την συμπαράσταση μου στους γονείς, που καλούνται κάτω από δύσκολες συνθήκες να προσφέρουν τα απαραίτητα εκπαιδευτικά εφόδια στα παιδιά τους». 

Στην έναρξη του σχολικού έτους ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης θα παραβρεθεί αύριο Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στις 9:40 το πρωί στα εγκαίνια του νέου βιοκλιματικού Λυκείου Γαζίου, στο δήμο Μαλεβιζίου, στην περιοχή «Μεγάλος Λάκκος».