Άλλα έλεγε το πρωί στους ανθρώπους του ΟΦΗ ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος και άλλα τους απάντησε την Δευτέρα το απόγευμα μέσω του επίσημου δελτίου τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού. 
Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το Υπουργείο για τα αποτελέσματα της συνάντησης του κ. Γερουλάνου με την κρητική αντιπροσωπεία που τον επισκέφθηκε στο γραφείο του σήμερα το πρωί για το θέμα της αδειοδότησης του ΟΦΗ , αναφέρεται ότι ο κ. Γερουλάνος δεν είναι υπεύθυνος για να εξετάζει τους φακέλους αδειοδότησης και παραπέμπει με δήλωση του, τους ανθρώπους του ΟΦΗ στην ΕΠΟ ως αρμόδια για το εν λόγω ζήτημα. 
Με λίγα λόγια ο κ. Γερουλάνος έβαλε για ακόμη μια φορά μπροστά το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ και καλύφθηκε πίσω από αυτό για να μην αναλάβει ο ίδιος καμία ευθύνη παρά το γεγονός ότι είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας . 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού αναφέρει τα εξής :

«Το θέμα της αδειοδότησης ή μη του ΟΦΗ, όπως και κάθε άλλης ΠΑΕ, είναι αρμοδιότητα της ΕΠΟ» , ξεκαθάρισε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον υφυπουργό Εργασίας, Βασίλη Κεγκέρογλου, τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, τον δήμαρχο Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη και τους βουλευτές Λευτέρη Αυγενάκη, Μαρία Σκραφνάκη, Γιάννη Μιχελογιαννάκη και Μανώλη Στρατάκη. Η αντιπροσωπεία των Κρητικών επισκέφθηκε τον κ.Γερουλάνο, για να του θέσει το ζήτημα της μη αδειοδότησης του ΟΦΗ.
«Η Πολιτεία θέλει να τηρούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες\”, τους τόνισε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού. «Να απευθυνθείτε στο αρμόδιο όργανο που είναι η ΕΠΟ. Δεν εξετάζει η Πολιτεία τους φακέλους αδειδότησης», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γερουλάνος. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook