Το ξενοδοχείο Knossos Beach Bungalows & Suites και το a la carte εστιατόριό του Swell Restaurant, στο ταξίδι της συνεχούς αναβάθμισης και διαφήμισης του Ελληνικού Τουρισμού και της Γαστρονομίας οργανώνει σειρά εκδηλώσεων με Κρητικούς ποιοτικούς Οινοποιούς.

Ο συνεργάτης του ξενοδοχείου, βραβευμένος με αστέρι Michelιn σεφ Έκτορας Μποτρίνι παντρεύει την Ελληνική - Κρητική δημιουργική κουζίνα συνοδεύοντας το κάθε πιάτο του ειδικά για την περίσταση προετιμασμένου μενού με ένα ποτήρι διαφορετικό επιλεγμένο κρασί - Βιδιανό Λευκός Οίνος, 35 - 25 Ροζέ Κοτσιφάλι Syrah, και Χελώνα Λευκός Οίνος Roussanne, Sauvignon Blanc του Οινοποιείου Μηλιαράκη. 

Δοκιμή κρασιών από 20:00 - 21:00 από το Κτήμα Μηλιαράκη