Το ξενοδοχείο Knossos Beach Bungalows & Suites και το a la carte εστιατόριό του Swell Restaurant, στο ταξίδι της συνεχούς αναβάθμισης και διαφήμισης του Ελληνικού Τουρισμού και της Γαστρονομίας οργανώνει σειρά εκδηλώσεων με Κρητικούς ποιοτικούς Οινοποιούς.
Ο συνεργάτης του ξενοδοχείου, βραβευμένος με αστέρι Michelιn σεφ Έκτορας Μποτρίνι παντρεύει την Ελληνική – Κρητική δημιουργική κουζίνα συνοδεύοντας το κάθε πιάτο του ειδικά για την περίσταση προετιμασμένου μενού με ένα ποτήρι διαφορετικό επιλεγμένο κρασί – Βιδιανό Λευκός Οίνος, 35 – 25 Ροζέ Κοτσιφάλι Syrah, και Χελώνα Λευκός Οίνος Roussanne, Sauvignon Blanc του Οινοποιείου Μηλιαράκη.
Δοκιμή κρασιών από 20:00 – 21:00 από το Κτήμα Μηλιαράκη