Με σπουδαία εμφάνιση ο Θοδωρής Χαριτάκης του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στη Βοσνία.
\"\"

Πέρα από τον ΝΑΟ Σούδας όμως περηφάνια υπάρχει για τη σπουδαία διάκρισή του και στον ποδοσφαιρικό σύλλογο Α.Σ. Απτέρων, όπου πρόεδρος είναι ο θείος του Νίκος Κελαϊδής και γεν. γραμματέας η μητέρα του Πέπη Κελαϊδή.

Η ενημέρωση του ΝΑΟ Σούδας:
Με ένα Ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε ο Κωπηλάτης του Nαυταθλητικού Ομίλου Σούδας Θοδωρής Χαριτάκης από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξήχθη στις 6 & 7 Σεπτεμβρίου στο Visengrad της Βοσνίας. 
Ο Θοδωρής στέφθηκε Αργυρός Βαλκανιονίκης στο αγώνισμα του τετραπλού σκιφ (4Χ) Εφήβων μαζί με τους Στέφανο Ντούσκο (ΝΟΙ), Γιάννη Πέτρου (ΙΟΘ), Καλέντζη Στέφανο (ΝΑΟΚ), αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. 
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Ν.Α.Ο. ΣΟΥΔΑΣ συγχαίρουν τον Θοδωρή για τις πολύ σημαντικές αυτές διεθνείς επιτυχίες του, τον Προπονητή του Δάνο Χωματά αλλά και τους γονείς του που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα του και τον στηρίζουν.
Επίσης ο Ν.Α.Ο. ΣΟΥΔΑΣ συγχαίρει την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία για την πραγματικά υποδειγματική λειτουργία της καθώς και τους Προπονητές της Εθνικής Ομάδας, Gianni Postiliogne και Κώστα Κοντομανώλη, γιατί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να στήσουν μια πραγματικά αξιόλογη ομάδα που έφερε την Ελλάδα στην 2η Θέση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος με 5 Χρυσά, 8 Ασημένια και 5 Χάλκινα. 

\"\"

Επιπρόσθετα επιθυμεί να ευχαριστήσει την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ LΙΝΕS) και την Εταιρεία ALFIX- Μανουσάκης Σκαλωσιές ΕΠΕ, χορηγούς του τμήματος κωπηλασίας, οι οποίοι εμπιστεύονται και στηρίζουν τον Όμιλό μας.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook