Ένα και πλέον μήνα μετά τη δολοφονία σκυλίτσας από ταβερνιάρη στη Χαλκίδα, ένα ανάλογο έγκλημα έρχεται να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στον Βόλο…

Έναν 59χρονο, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο με κυνηγετικό όπλο, συνέλαβαν χθες το βράδυ (10-09-2014) αστυνομικοί, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παραβίασης της νομοθεσίας περί ζωοκτονίας, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε απειλήσει τις προηγούμενες μέρες τον ιδιοκτήτη του ζώου, ότι θα το σκοτώσει αν δεν εκείνος δεν έβρισκε τον τρόπο να το κάνει να μην γαβγίζει τη νύχτα.

Κανείς τότε δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο δράστης το εννοούσε. Χθες αργά το βράδυ, κάτοικοι της περιοχής τον είδαν να βγαίνει από το σπίτι του με την καραμπίνα στα χέρια. Ο 59χρονος πλησίασε το σκυλί, όπλισε και πυροβόλησε.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, ο δράστης συνελήφθη και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook