Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Πλατανιάς, που έχει ως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Μανώλη Μαθιουλάκη.
Νέα μέλη στο Δ.Σ. είναι ο δικηγόρος Απόστολος Αποστολάκης, ο γιατρός-μικροβιολόγος Γρηγόρης Κοκολαντωνάκης και ο επιχειρηματίας Μανώλης Τζινευράκης.
Η επίσημη ενημέρωση:

«Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.
Πλέον, η σύνθεση του νέου ενδεκαμελούς Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Μανώλης Μαθιουλάκης (τοπογράφος μηχανικός – επιχειρηματίας).
Αντιπρόεδρος & Ταμίας: Αντώνης Κοκολοδημητράκης (επιχειρηματίας).
Γραμματέας: Μανώλης Τσιριτάκης (επιχειρηματίας).
Μέλη: Δημήτρης Αλεξάκης (οικονομολόγος – επιχειρηματίας), Απόστολος Αποστολάκης (δικηγόρος), Γρηγόρης Κοκολαντωνάκης (γιατρός), Δημήτρης Μαθιουλάκης (επιχειρηματίας), Λάμπρος Μαλτέζος (αξιωματικός ε.α.), Ανδρέας Μαραμπουτάκης (περιφερειακός διευθυντής Ανάπτυξης Κρήτης και Ανατολικού Αιγαίου της ΑΤΕ Ασφαλιστική Α.Ε.), Χρήστος Πραματευτάκης (δικηγόρος), Μανώλης Τζινευράκης (επιχειρηματίας).»

«Στήριξη της ομάδας μας από μεγάλες εταιρείες»

\"INKA

 


\"INKA\"INKA\"INKA\"INKA\"INKA\"INKA\"INKA\"INKA\"INKA\"INKA\"INKA

 

\"INKA

Στην ιδιαίτερη σημασία και αξία που έχει για τον Πλατανιά Χανίων η στήριξη από μεγάλες εταιρείες της Κρήτης και όχι μόνο είτε με τη μορφή χορηγιών είτε με τη μορφή αγοράς καρτών διαρκείας, τις οποίες, στη συνέχεια, διαθέτουν με διάφορους τρόπους στους πελάτες τους και φίλους της ομάδας μας, αναφέρθηκε σήμερα ο Θωμάς Ναζλίδης, στο περιθώριο εκδήλωσης.

Ειδικότερα, ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας καθώς και οι Αλέξης Αποστολόπουλος,Άγγελος Ζουμπουλάκης και Αζίζ Τέτε, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο Τύπου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων Γιώργο Γεωργακάκη, παρέδωσαν 15 κάρτες διαρκείας σε ισάριθμους τυχερούς, που συμμετείχαν σε διαγωνισμό της εταιρείας ELBISCO.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα με τη σημαντική συμβολή του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝΚΑ, που διαχρονικά στηρίζει πολύπλευρα, έμπρακτα και ουσιαστικά τον Πλατανιά Χανίων.
Η διαδικασία παράδοσης των καρτών διαρκείας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο σούπερ μάρκετ ΙΝΚΑ στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, με τους τυχερούς συμπολίτες μας να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην εταιρεία ELBISCO και στο ΙΝΚΑ και να εύχονται καλή επιτυχία στον Πλατανιά Χανίων στις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Ο εκπρόσωπος του ΙΝΚΑ Γιάννης Χατζάκης επεσήμανε, τέλος, από την πλευρά του, ότι είναι σημαντικές τέτοιες πρωτοβουλίες και ευχήθηκε καλή πορεία στον Πλατανιά Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook