Σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, ο Δήμαρχος Χανίων, Αναστάσιος Βάμβουκας, εν’ όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς 2014-2015, δίνοντας τις ευχές του στους εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας, στους μαθητές καθώς και στους γονείς τους.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Χανίων συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους, συμβούλους δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου επισκέφθηκε 2ο Δημοτικό Σχολείο Κουνουπιδιανών, το Γυμνάσιο Κουνουπιδιανών, το 1ο Γυμνάσιο Χανίων και το ΕΠΑ.Λ. της Δ.Ε. Ακρωτηρίου.
.
«Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά» ευχήθηκε ο κ. Βάμβουκας στους μαθητές προσθέτοντας πως «Ως Δημοτική Αρχή θα προσπαθήσουμε στον βαθμό μας αναλογεί να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, που γνωρίζουμε ότι είναι πολλά, μαζί με τους διδάσκοντες , τους συλλόγους γονέων αλλά και τους ίδιους τους γονείς για να σας βλέπουμε να χαμογελάτε και να ατενίζεται το μέλλον με αισιοδοξία . Όλοι μαζί μπορούμε και θα προσπαθήσουμε να πάμε ένα βήμα μπροστά.»