Με τις πολύχρωμες συνθέσεις της Ελένης Παυλοπούλου και την έκθεση \”ΑΙΘΗΡ\”, κλείνει η δεύτερη σεζόν της γκαλερί Mare.

Η ατομική έκθεση της Ελένης Παυλοπούλου, εγκαινιάζεται την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Οκτωβρίου, στη Mare Gallery του Thalassa Beach Resort, στην Αγ. Μαρίνα Χανίων.

Τα μεγάλα, εντυπωσιακά και πολύχρωμα έργα της καλλιτέχνιδας δίνουν στο ανθρώπινο σώμα μια άλλη διάσταση, του προσδίδουν μια αίγλη, μια δύναμη, ένα εκτόπισμα υπογραμμίζοντας συνάμα τον εύθραυστο και αιθέριο χαρακτήρα του.

Το σώμα ως πόλη, ως τοπίο, ως κόσμος.

\"\"

\"\"

Πρόκειται για δημιουργίες με βαθιά συμβολικό και αλληγορικό περιεχόμενο όπου η Παυλοπούλου χρησιμοποιεί τη δική της γλώσσα για να πραγματευτεί θέματα που αφορούν στη ζωή και το θάνατο, την ομορφιά και την εφήμερη ύπαρξη, περιγράφοντας τον κύκλο της ζωής μέσα από ζώα, λουλούδια, ανθρώπινα σώματα, καθώς και στοιχεία όπως τον άνεμο και το νερό.

Από την αποφοίτησή της από την ΑΣΚΤ το 1997, η Ελένη Παυλοπούλου δραστηριοποιείται ενεργά στον καλλιτεχνικό χώρο. Έχει στο ενεργητικό της πάνω από 9 ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα, στο Παρίσι, την Κωνσταντινούπολη και τις Βρυξέλλες μεταξύ άλλων, ενώ έχει επίσης συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις.

\"\"

Στον κατάλογο της έκθεσης γράφει και η Δρ. Ιστορίας της Τέχνης, Συραγώ Τσιάρα – Διευθύντρια Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης.

Επιμέλεια Σοφία Μαυρουδή.
Ο κατάλογος της έκθεσης θα είναι επίσης διαθέσιμος για download μετά τα εγκαίνια.
Οι ώρες λειτουργίας της γκαλερί είναι: Παρασκευή – Κυριακή 18-22
Για πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Σοφία Μαυρουδή μέσω mail ή στο 6972971174

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook