Ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Πλατανιάς, Μανώλης Μαθιουλάκης, παρέθεσε δείπνο στην ποδοσφαιρική οικογένεια των "ερυθρόλευκων", μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Η επίσημη ενημέρωση μαζί με τις φωτογραφίες από τη βραδιά:

Δείπνο σε όλη την ποδοσφαιρική «οικογένεια» του Πλατανιά Χανίων παρέθεσε χθες το βράδυ ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε. Μανώλης Μαθιουλάκης, στον ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Minoa Palace Resort & Spa, στον Πλατανιά.
Παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος Αντώνης Κοκολοδημητράκης και μέλη της Διοίκησης, ο γενικός διευθυντής της Π.Α.Ε. Θεοφάνης Ξηνταβελόνης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο. Πλατανιά Απόστολος Παπαδάκης, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας με επικεφαλής τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο, οι ποδοσφαιριστές, το ιατρικό επιτελείο, οι φροντιστές και οι συνεργάτες της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.
Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ.

DEIPNO 29DEIPNO 27DEIPNO 31DEIPNO 26DEIPNO 30

   
DEIPNO 25DEIPNO 24DEIPNO 22DEIPNO 21DEIPNO 20DEIPNO 19DEIPNO 18DEIPNO 17DEIPNO 16DEIPNO 15DEIPNO 14DEIPNO 13DEIPNO 11DEIPNO 12DEIPNO 9DEIPNO 8DEIPNO 7DEIPNO 6DEIPNO 5DEIPNO 3DEIPNO 2DEIPNO 1

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

Ανακοίνωση με ευχές προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους για τη νέα σχολική χρονιά εξέδωσε ο Πλατανιάς:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχεται σε όλα τα παιδιά και στις οικογένειές τους καλή πρόοδο, με υγεία, χαρές και αθλητικές επιτυχίες. Παράλληλα, εύχεται καλή δύναμη σε όλους τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι καλούνται, για άλλη μία χρονιά, να επιτελέσουν ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο.»