Ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Πλατανιάς, Μανώλης Μαθιουλάκης, παρέθεσε δείπνο στην ποδοσφαιρική οικογένεια των \”ερυθρόλευκων\”, μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Η επίσημη ενημέρωση μαζί με τις φωτογραφίες από τη βραδιά:

Δείπνο σε όλη την ποδοσφαιρική «οικογένεια» του Πλατανιά Χανίων παρέθεσε χθες το βράδυ ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε. Μανώλης Μαθιουλάκης, στον ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Minoa Palace Resort & Spa, στον Πλατανιά.

Παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος Αντώνης Κοκολοδημητράκης και μέλη της Διοίκησης, ο γενικός διευθυντής της Π.Α.Ε. Θεοφάνης Ξηνταβελόνης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο. Πλατανιά Απόστολος Παπαδάκης, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας με επικεφαλής τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο, οι ποδοσφαιριστές, το ιατρικό επιτελείο, οι φροντιστές και οι συνεργάτες της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.

Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ.

\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO

   

\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO\"DEIPNO


Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

Ανακοίνωση με ευχές προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους για τη νέα σχολική χρονιά εξέδωσε ο Πλατανιάς:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχεται σε όλα τα παιδιά και στις οικογένειές τους καλή πρόοδο, με υγεία, χαρές και αθλητικές επιτυχίες. Παράλληλα, εύχεται καλή δύναμη σε όλους τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι καλούνται, για άλλη μία χρονιά, να επιτελέσουν ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook