Ένοχο κρίθηκε ένα ζευγάρι στη Βρετανία, το οποίο έδωσε σε ένα 15χρονο αγόρι μεφεδρόνη («άλατα μπάνιου») και κάνναβη, προκειμένου να κάνει για πρώτη φορά μαζί τους σεξ!

Ο 46χρονος οδηγός ταξί, John Ford, ανάγκασε – αφού πρώτα έκαμψε τις αντιδράσεις του με ναρκωτικά – το νεαρό παρθένο αγόρι, το οποίο είχαν προσλάβει ως babysitter, να κάνει σεξ με την 24χρονη φίλη του, Nicola Mason, ενώ ο ίδιος παρακολουθούσε «αγγίζοντας» τον εαυτό του.

Και μπορεί το ζευγάρι να αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο δεν έπεισε τους δικαστές, αντιμετωπίζοντας πλέον μεγάλη ποινή φυλάκισης.

«Οι νόμοι είναι για να προστατεύουν τους νέους και τα δικαστήρια για να τους τηρούν. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι ο Ford είναι διεστραμμένος και η φίλη του υποχείριό του», ανέφερε ο δικαστής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι (photo) κακοποιούσε συστηματικά τον νεαρό, ενώ την πρώτη φορά τον ανάγκασε να κάνει σεξ με την έγκυο στο δεύτερο παιδί Mason, χλευάζοντάς τον ότι «είναι ομοφυλόφιλος». «Αυτή είναι η σκύλα σου και μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις», φέρεται να είπε αργότερα στο νεαρό ο Ford…

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook