Στο περιθώριο του αγιασμού για τη νέα σεζόν έκαναν δηλώσεις για τους στόχους του Κισσαμικού ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας Αντώνης Ροκάκης, ο προπονητής Σπύρος Μπαξεβάνος και οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Λαζαρίδης και Αλέξης Σελινιωτάκης.
Αναλυτικά όσα δήλωσαν και τα σχετικά βίντεο:

Αντώνης Ροκάκης

«Εμείς εξ αρχής έχουμε πει ότι ο στόχος είναι να πάει η ομάδα ψηλότερα από πέρσι. Αυτό δεν αποκλείει το πρωτάθλημα. Εγώ δεν θα πω πρωτάθλημα, αλλά ότι πάμε για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, πάντα ψηλότερα από πέρσι. Αν έρθει η ώρα εκείνη που θα είμαστε κοντά στον στόχο αυτό θα το διεκδικήσουμε».

Σπύρος Μπαξεβάνος:

Για τον στόχο της νέας σεζόν:

«Με το τέλος της προηγούμενης σεζόν ο στόχος που τέθηκε ήταν όντως η ομάδα να δυναμώσει, να εμφανιστεί στη νέα αγωνιστική περίοδο όσο το δυνατόν πιο καλή, με ένα στόχο να κοιτάξουμε αν μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα για τη μεγαλύτερη κατηγορία. Οι προσθήκες που έγιναν είναι σημαντικές. Υπάρχει ικανοποίηση και υπάρχουν πολλές επιλογές παικτών σε όλες τις θέσεις, αυτό είναι το σημαντικό. Το… πρόβλημα ξεκινάει για μένα τώρα, που θα πρέπει την Κυριακή να αποφασίσω ποιος θα είναι στην δεκαοχτάδα. Υπάρχει δηλαδή η επιλογή να αφήσω ποδοσφαιριστή έξω, που πολύ εύκολα θα μπορούσε να παίξει στην ενδεκάδα. Θα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορεί να τους αδικούμε τυπικά. Σίγουρα είναι ευχάριστος πονοκέφαλος. Είναι καλό… πρόβλημα αυτό για έναν προπονητή, να υπάρχουν λύσεις, να μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάρει από τον καθένα το καλύτερο. Αυτός είναι ο σκοπός που στήθηκε η ομάδα, γι’ αυτόν τον σκοπό δουλεύουμε από τις 21 Ιουλίου. Υπάρχει ικανοποίηση και από τη διάθεση των παιδιών και από την προσπάθεια και την εικόνα που υπάρχει και στις προπονήσεις και στα φιλικά. Το σημαντικό τώρα είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, που θέλουμε να μπούμε με το δεξί. Νομίζω ότι υπάρχουν και οι δυνατότητες και οι ικανότητες. Σίγουρα η πίεση υπάρχει πάντα σε μία πρεμιέρα, ειδικά σε μία ομάδα που παίζει στην έδρα της. Αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε και με αυτήν την πίεση. Είπαμε ότι ο στόχος είναι υψηλός. Αν έχεις στόχους υψηλούς δικαιολογίες δεν υπάρχουν, μπαίνεις μέσα, δείχνεις ποιες είναι οι πραγματικές ικανότητές σου, είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει πίεση, για να πάρεις πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.»

Για το πότε θεωρεί ότι θα είναι απόλυτα έτοιμη η ομάδα:

«Πάντα κάθε ομάδα σε όποια κατηγορία κι αν είναι θέλει τουλάχιστον πέντε με έξι αγωνιστικές, για να φτάσει στο πικ της απόδοσής της. Για μένα θα πρέπει να είμαστε την Κυριακή όπως πρέπει, απέναντι σε μία ομάδα που πέρσι χάσαμε εδώ μέσα και μας δημιούργησε κάποια προβλήματα. Αν θέλουμε να δείξουμε ποιο θα είναι το αγωνιστικό μας πρόσωπο φέτος πρέπει να μπούμε να δείξουμε ποιοι είμαστε και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τον Βερόν:

«Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Η αξία του είναι αναγνωρισμένη. Είναι ένας παίκτης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ, στον ΠΑΟΚ και στον ΟΦΗ. Σίγουρα θα ανεβάσει περισσότερο την ποιότητα της ομάδας και θα δώσει περισσότερη βοήθεια και στα παιδιά τα δικά μας, που έχουμε στο ήδη υπάρχων ρόστερ. Θα είναι ένα κομμάτι ακόμα στην αλυσίδα της ομάδας του Κισσαμικού, για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της».

Γιώργος Λαζαρίδης

Για νέα σεζόν:

«Να έχουμε μια καλή σεζόν, να πάνε τα πράγματα όσο γίνεται καλύτερα, να είμαστε σε καλύτερη θέση από την περσινή και ό,τι καλύτερο βγει θα είναι ευπρόσδεκτο για εμάς».

Για το αν είναι στόχος η άνοδος:

«Να τερματίσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά…»

Για το αν βοηθήσει η περσινή εμπειρία της ομάδας στη Γ’ Εθνική σε συνδυασμό με τα πολλά νέα αποκτήματα για να είναι καλύτερη η νέα σεζόν:

«Εννοείται αυτό. Φέτος η ομάδα θα έχει πιο πολλή εμπειρία σε σχέση με πέρσι και όλοι μαζί θα συμβάλλουν για να πάει καλύτερη η ομάδα».

Για την πρεμιέρα πρωταθλήματος με τη Νέα Ιωνία:

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πέρσι αυτή η ομάδα μας είχε φέρει σε δύσκολη κατάσταση. Ελπίζω όλοι να είμαστε σε καλή κατάσταση ώστε η ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς και να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα».

Αλέξης Σελινιωτάκης
Για τη νέα σεζόν:

«Αρχίζει μία νέα χρονιά. Θα είναι μία χρονιά δύσκολη, που θέλουμε να δουλέψουμε πολύ. Η ομάδα έχει βάλει με τις μεταγραφές ψηλά τον πήχη. Δουλειά και κάθε αγωνιστική θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ώστε να κερδίζουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας, να είμαστε έτοιμοι και να κερδίζουμε».

Για το αν είναι εφικτός στόχος η άνοδος:

«Νομίζω ότι έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας είναι το πώς θα προετοιμαστούμε καλύτερα για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σιγά-σιγά τι θα προκύψει. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρσι και με δουλειά πολλή νομίζω ότι θα είμαστε καλοί και θα έχουμε μία καλή ομάδα».

Για το ματς της πρεμιέρας με τη Νέα Ιωνία:

«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Όμως έχουμε δουλέψει πάρα πολύ στην προετοιμασία, νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Θεωρώ, αν είμαστε αυτοί που πρέπει μέσα στο γήπεδο και κάνουμε αυτά που έχουμε δουλέψει όλη την προετοιμασία, ότι θα κατακτήσουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook