Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Μαϊου η δίκη του άνδρα που δηλητηρίασε τον Οκτώβριο τα 3 κουτάβια και το ένα Κόκερ που ανήκαν σε φιλόζωη που μένει στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη. Πλήθος φιλόζωων και υποστηρικτών βρέθηκαν έξω από το δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στην φιλόζωη.

Ο Εισαγγελέας και το προεδρείο αφού άκουσαν για 45 λεπτά τις αναφορές των εμπλεκομένων και των μαρτύρων, έκαναν πρόταση για πλήρη αθώωση της φιλόζωης με ελαφρυντικό (περί εξύβρισης) την ψυχική της κατάσταση παρακολουθώντας τον επώδυνο και ειδεχθή τρόπο που πέθαναν τα σκυλιά από τα χέρια του δράστη.

Οι διακαστές δεν απεδέχθησαν την πρόταση του και καταδίκασαν τον εγκληματία σε  4 μηνες φυλάκιση με αναστολή για εξύβριση και σωματικές βλάβες αλλά και την φιλόζωη σε 3 μήνες με αναστολή για εξύβριση, μη αναγνωρίζοντας κανένα ελαφρυντικό!

Όπως είχε δημοσιεύσει το adespoto.gr, όταν η φιλόζωη Karyn πήγε να ρωτήσει τον γείτονα που απειλούσε συχνά ότι θα ρίξει φόλες αν ήταν αυτός υπεύθυνος για το θάνατο των ζώων αυτών, εκείνος της επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές! Συνελήφθησαν και αυτός και αυτή και ο αρραβωνιαστικός της και πέρασαν το βράδυ στο κρατητήριο…

πληροφορίες από adespoto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook