Η φωτογράφος Elle Williams ισχυρίζεται πως «συνέλαβε» μία παράξενη εικόνα ενός πλάσματος, τη στιγμή που απαθανάτιζε την ομορφιά στον περιβάλλοντα χώρο του πάρκου Lake District.

Συγκεκριμένα, η 24χρονη είχε στήσει τη φωτογραφική της μηχανή σε ένα τρίποδο ώστε να τραβάει αυτόματα τις φωτογραφίες καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, στη λίμνη Windermere και συγκεκριμένα στο εθνικό πάρκο Lake District.

\"\"

Κοιτούσε απλά τις φωτογραφίες, και ενώ θα έπρεπε απλώς να εντυπωσιαστεί από τα χρώματα κατά την εναλλαγή τους, η ίδια συγκλονίστηκε από το απίστευτο που είδε: Ένα πλάσμα που έμοιαζε με εκείνο της φήμης του τέρατος του Λοχ Νες, αν και 150 μίλια μακριά από το «σπίτι» του!

\"\"

Η ίδια δήλωσε: «Όταν αποφάσισα να στήσω τη φωτογραφική μου στη λίμνη Windermere, είχε πολύ κόσμο, ως συνήθως, ώστε να μπορέσω να απαθανατίσω την άγρια ζωή γύρω από τη λίμνη. Όταν κοιτούσα όλες τις φωτογραφίες και έπεσα πάνω στις συγκεκριμένες υπέθεσα πως είναι κάποιος κύκνος ή κάποια χήνα. Ωστόσο, είμαι ανοιχτή στο να συζητήσουμε τι θα μπορούσε να είναι αυτό το πλάσμα. Είμαι απλά χαρούμενη που έβαλα την κάμερα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή» είπε η 24χρονη Elle Williams.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook